ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρισευτυχισμένοι Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Η φωτογραφία που πρόδωσε τα ευχάριστα!

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή (10/2_ για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Καθώς ο γιος τους, Χάρης είχε την ονομαστική του εορτή. To αγαπημένο ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στον Χάρη. Και είναι η απόλυτη προτεραιότητά του -δείτε εδώ τι γίνεται με το επαγγελματικό τους μέλλον.

Για αυτό λοιπόν και οι δυο περήφανοι γονείς θέλησαν να ευχηθούν στον μονάκριβό τους για την γιορτή και δημόσια και συγκεκριμένα μέσα από τα social media. Ειδικότερα, η Έλενα Τσαβαλιά επέλεξε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία για να ευχηθεί στον γιο της, στην οποία βλέπουμε μητέρα και γιο να ποζάρουν μαζί σε μια άκρως με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Οι δημόσιες ευχές Τσαβαλιά – Σεφερλή στον γιο τους, Χάρη για την ονομαστική του εορτή
«Είσαι ο ήλιος μου! Η ζωή μου! Είσαι η αναπνοή μου! Σ’ αγαπάω ατελείωτα, γιε μου!!!!! Χρόνια γλυκά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Τσαβαλιά.

Από την άλλη, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Χάρη στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Xρόνια πολλά στο πιο γλυκό αντράκι που άλλαξε όλη μου τη ζωή! Σ’ αγαπώ γιε μου μέχρι τον ουρανό και πίσω ξανά!».

Back to top button