ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπάει, μιλάει για τον γιο του και συγκλονίζει: «Είναι ‘κατάρα’…»

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει για την πορεία του στο θέατρο, για τον γιό του, Χάρη, την οικογένειά του και συγκλονίζει. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για όλα, χωρίς να διστάσει…

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα, βέβαια, ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών. Σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του».

«Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων» πρόσθεσε επίσης ο Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του.

Το ξέσπασμα για τη δημοσιότητα στην Ελλάδα

«Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε. Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ.

Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου» δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο… Ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα!».

Τέλος και για να κλείσει το θέμα ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: Ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε».

Back to top button