ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Βόμβα’ από τον Χάρη Ρώμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου…»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ρίχνοντας ‘βόμβα’ για την υπόθεση.

Ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Κυριακής μίλησε για τον ρόλο του ως αντιπεριφερειάρχης, ενώ αναφέρθηκε και στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε κάνει ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το Πάσχα που παραιτούμαι. Για να μπορώ να αφοσιωθώ στον Δήμο Χαλανδρίου», αποκάλυψε ο Χάρη Ρώμας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο ίδιος είπε: «Τοποθετούμαι για τα πάντα. Γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν. Απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Για την περίπτωση Φιλιππίδη δεν θα σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί πλέον όλοι το ξέρουμε. Πρέπει να τελεσφορήσει η δίκη για να μιλήσουμε».

«Όταν τελεσφορήσει… Οφείλουμε να πάρουμε θέση. Γιατί και το Mettoo είναι ένας αγώνας, μία κίνηση που έγινε και δεν πρέπει να πέσει στο κενό. Δεν ξέρω τι θα αποφασιστεί, αλλά δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία», ανέφερε στο Mega ο Χάρης Ρώμας.

Back to top button