ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα «πράσα» με άλλη τραγουδίστρια αγκαλιά στο καμαρίνι! (Φωτο και βίντεο)

Έβγαλε «καπνούς» η Δέσποινα Βανδή!

Χορηγούμενο

Νυχτοπερπάτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει στέκι και να απολαύσει τον Νίκο Μακρόπουλο και την Πάολα… Που έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 10/11. Ο ηθοποιός άφησε την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Και μάλιστα είχε γίνει viral στο διαδίκτυο το βίντεο που η Δέσποινα του εύχεται δημοσίως για τα γενέθλιά του.

Χορηγούμενο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγε και στο καμαρίνι της Πάολα και όπως θα δείτε αντάλλαξαν μία ζεστή αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο

Λίγο αργότερα η Πάολα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε σε πιθανή νέα της συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη, την επιλογή της Μαρίνας Σάττη για την Eurovision και πήρε θέση για τα αμφιλεγόμενα ρούχα επί σκηνής της Δέσποινας Βανδή.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button