ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Τα χρήματα ήταν πάντα εκεί…»

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε όσο κανείς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντάς την κεντρική παρουσιάστρια από το πουθενά. Η σχέση τους, που αποκάλυψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν γνωστή στους ανθρώπους των media. Τι είχε πει η παρουσιάστρια για τα χρήματα που της έδινε;

Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίαζε την εκπομπή «Σπίτι του, σπιτάκι μου», είχε κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Κοντομηνά, όταν το πρόγραμμα είχε ρίξει τίτλους τέλους.

Τι είχε δηλώσει η ίδια

«Ευχαριστούμε τον σταθμό που μας στηρίζει και μας έδωσε για μια ακόμα φορά το πράσινο φως. Κάποιες φορές δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Αλλά δεν μπήκε ποτέ στην μέση να μας αγχώσει, μας στήριζε πάντα. Ευχαριστούμε όλοι μας τον Πρόεδρο του Alpha, τον κ. Κοντομηνά. Σε μέρες, που τα πράγματα είναι δύσκολα, μας πληρώνει κάθε 30 του μήνα και είναι πάντα εκεί τα χρήματα».

Η διαφορά ηλικίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα την τεράστια διαφορά ηλικίας τους.

Μέχρι τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο των media.

Με καταγωγή από τη Ρόδο πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα.

Η ίδια ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά στη συνεργασία της με τους υπόλοιπους.

Ένα από τα κύρια προβλήματα της εκπομπής ήταν πως αποχωρούσαν πολλοί συνεργάτες της παρουσιάστριας και, το κυριότερο, τα νούμερα που έκανε δεν ήταν καθόλου καλά, ούτε στο δυναμικό, αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Το άδοξο τέλος

Έτσι η «σχέση» με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έληξε άδοξα. Και ο καθένας πήρε το δρόμο του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνεχίζει μέχρι σήμερα τα τηλεοπτικά της βήματα.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά τους στοιχεία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1987, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς στις 3 Ιουνίου 1939. Συνεπώς το ζευγάρι το ‘χώριζαν’ 48 χρόνια!

Back to top button