Εύκολη συνταγή για παγωτό, με ζαχαρούχο και δύο υλικά!
Φτιάξτε σπιτικό παγωτό με 2 μόνο υλικά
Είναι τόσο εύκολο, που μπορείτε να το φτιάξετε με τα παιδιά σας.
Αν τα παιδιά, σας ζητούν να φτιάξουν κι εκείνα ένα σπιτικό παγωτό ή να σας βοηθήσουν σε αυτό, φτιάξτε την παρακάτω συνταγή. Είναι πανεύκολη και χρειάζεται μόνο δύο υλικά!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Σπιτικό παγωτό με 2 μόνο υλικά
Υλικά
600 ml (2 ½ κούπες) κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάτε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και χτυπάτε καλά, μέχρι να γίνουν μία απαλή κρέμα.
Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5′, σε δυνατή ταχύτητα.
Παγώνουμε στην κατάψυξη.
Μυστικά
Όσες περισσότερες φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία (προτείνω 2-3 φορές) τόσο πιο αφράτο θα είναι στο τέλος το αποτέλεσμα.
Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες, πριν σερβίρετε.
Αν θέλετε, πριν το καταψύξετε, μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή κομμάτια σοκολάτας ή μπισκότα oreo σπασμένα σε μικρά κομμάτια. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια φρούτων.
Χορηγούμενο