ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο κράξιμο στη Μαλέσκου: «Σαν φτηνά τσουλ@@@»

«Θύελλα» αντιδράσεων με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια!

Χορηγούμενο

Απίστευτο κράξιμο στη Μαλέσκου: «Σαν τσόκαρα, σαν φτηνά τσουλ@@@» – «Θύελλα» αντιδράσεων με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια!

«Έξω από τα δόντια» μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι «Tv Queen», ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ενώ στο στόχαστρό του μπήκε και ο παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης: Τα 5 εκατομμύρια τζίρος την μέρα, η κατάθλιψη, ο σφοδρός έρωτας, το έμφραγμα και η κατάθλιψη

Χορηγούμενο

«Αν κρίνω από το τρέιλερ, μου φαίνεται χυδαίο. Ιδανικά θα έπρεπε να αντιδράσει και η ΕΣΗΕΑ, αλλά κυρίως θα έπρεπε να αντιδράσουν όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης. Γιατί τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα. Όταν κάνεις αυτό το τρέιλερ και βάζεις δέκα κορίτσια σε ένα λεωφορείο να φέρονται σαν φτηνά τσουλ@@@, τα οποία κάνουν οτιδήποτε για μια καριέρα στην τηλεόραση, είναι σαν να υπονοείς ότι όλες αυτές που είναι στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη δεν είναι κάτι άλλο παρά αυτό στο επιτυχημένο του», είπε αρχικά.

Ίρις Δούλου: Ποιά είναι η εκρηκτική διαιτητής που ανάβει «φωτιές»;

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει φαγωθεί να μας λέει ότι είναι μορφωμένη κοπέλα, ότι ξέρει καλά ελληνικά, το ένα το άλλο, και πάει και παρουσιάζει αυτή την εκπομπή; Δηλαδή βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της. Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Μαλέσκου», είπε αιχμηρά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Χορηγούμενο

Τέλος, υπογράμμισε: «Πρέπει να πω ότι μου κάνει εντύπωση, γιατί από όλες τις παραγωγές που κάνει ο κ. Κοκλώνης, η μόνη που είναι χάλια είναι αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος. Οι υπόλοιπες είναι καλές παραγωγές. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις μια εκπομπή, 7 ωρών, πόσο είναι, λες και είναι το προσωπικό σου παιδικό πάρτι και να κάνεις τρέλες».

«Βόμβα» για την Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συμβαίνει στον γάμο της και τον πατέρα του παιδιού της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr η Ιωάννα Μαλέσκου, τον τελευταίο καιρό, περνά μία κρίση στη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και σύζυγό της.

Καυτό ατύχημα για την Ιωάννα Μαλέσκου: Κατέβηκε το φερμουάρ και βγήκαν όλα στη φόρα! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια -που έγινε πρόσφατα μανούλα- δεν διανύει και την καλύτερη φάση στα προσωπικά της αφού ο καλός της… Την έχει παραμελήσει εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του.

Χορηγούμενο

Εκείνη απο την άλλη φροντίζει να μην χάνεται από τα καλέσματα που μόνο αλμυρά δεν τα λες… Δίνοντας το παρών στα περισσότερα events ενώ έχει ρίξει το βάρος κα στα ρούχα όπου συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες. Ευχόμαστε να είναι περαστικό!


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button