ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα υπερ-αυτοκίνητα που «κρύβει» στο γκαράζ του! (Φωτο)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τα τετράτροχα διαμάντια που έχει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Χορηγούμενο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα υπερ-αυτοκίνητα που «κρύβει» στο γκαράζ του! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τα τετράτροχα διαμάντια που έχει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα υπερ-αυτοκίνητα που «κρύβει» στο γκαράζ του! Η αγάπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις Mercedes-Benz είναι προφανής, καθώς 11 από τα 16 αυτοκίνητα στη συλλογή του φέρουν το διάσημο αστέρι στο καπό τους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., συχνά συζητείται στους κύκλους των φίλων του αυτοκινήτου λόγω της εντυπωσιακής συλλογής του. Εκτός από την αγάπη του για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα. Η αξιοσημείωτη συλλογή του περιλαμβάνει κυρίως γερμανικά αυτοκίνητα, με τις Mercedes να κυριαρχούν…

Χορηγούμενο

Τα υπερ-αυτοκίνητα που «κρύβει» στο γκαράζ του

Στη συλλογή αυτοκινήτων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεχωρίζουν οι εντυπωσιακές Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo… V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350 παραδείγματα.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η καλλονή κόρη του, Δέσποινα, η εντυπωσιακή σύζυγος, Ιωάννα και οι εταιρείες που ελέγχει!

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε ομορφιά και… τρέλα και γι’ αυτό φροντίζει ο supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων. H McLaren κατασκεύασε συνολικά 2.157, κάτι που δεν την κάνει το πιο σπάνιο αυτοκίνητο στη συλλογή του… Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά σίγουρα δε θα δεις πολλές στη ζωή σου!

Δείτε επίσης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!

Τέλος, η Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) είναι και η νεότερη της παρέας, αλλά στέκεται επάξια δίπλα στους τιτάνες του παρελθόντος. Τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Final Four – Συγκλονιστικό: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δάκρυα στα μάτια πριν το τέλος του αγώνα!

Στην εκθαμβωτική συλλογή αυτοκινήτων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περιλαμβάνονται SUV, πολυτελή σεντάν και εντυπωσιακά supercars. Ανάμεσά τους βρίσκονται ένα Hummer, δύο Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider. Άλλωστε, καμία συλλογή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τουλάχιστον ένα ιταλικό εκπρόσωπο!


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button