Χορηγούμενο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!

Το μήνυμα για την κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού και οι αποδέκτες

Χορηγούμενο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»! – Το μήνυμα για την κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού και επίσης οι αποδέκτες

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβλεπε την ευτυχία να τον πλημμυρίζει μετά την επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR στον Μεγάλο Τελικό και την κατάκτηση της κούπας στο Ευρωπαϊκό. Ως ο άνθρωπος που στήριξε και δημιούργησε την ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, μοιράστηκε τη χαρά της ιστορικής στιγμής με το έβδομο αστέρι που προστέθηκε στο σήμα της ομάδας.

Στη συνέντευξή του στη NOVANOVA, δεν έκανε πολλά λόγια, προτιμώντας να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους παίκτες για τον εορτασμό, αποδεικνύοντας τον υψηλό χαρακτήρα και την απλότητά του. Αυτή η στιγμή σίγουρα αποτελεί και την απόλυτη επιβεβαίωση για τη δουλειά και την αφοσίωσή του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η εντυπωσιακή κόρη του Δέσποινα πανηγυρίζουν το 7ο Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την κατάκτηση του 7ου μάλιστα Ευρωπαϊκού τρόπαιου από τον Παναθηναϊκό και οι αποδέκτες

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

Δείτε επίσης – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η καλλονή κόρη του, Δέσποινα, η εντυπωσιακή σύζυγος, Ιωάννα και οι εταιρείες που ελέγχει!

«Το κύπελλο δεν αφιερώνεται είναι της ομάδας. Το άγχος ήταν μεγάλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βγάλαμε ψυχή και δύναμη. Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις, είδατε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό.

Δείτε επίσης – Έριξε «βόμβα» ο Γιαννακόπουλος: Ο παίκτης που έκλεισε στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026!

Σήμερα γιορτάζουμε. Το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε από αύριο».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button