Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα» από τη Μαρίνα Πατούλη: Γιατί άλλαξε ξαφνικά επώνυμο;

Το Nemo και το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη και η νέα σελίδα στη ζωή της

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τη Μαρίνα Πατούλη: Γιατί άλλαξε επώνυμο; Το Nemo και το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη και η νέα σελίδα στη ζωή της

«Βόμβα» από τη Μαρίνα Πατούλη: Γιατί άλλαξε επώνυμο, τώρα; Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της και πλέον εμφανίζεται ως Μαρίνα Σταυράκη. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», μίλησε για τη ζωή της μετά τον χωρισμό της, ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της για την απόφασή τους να χωρίσουν και αναφέρθηκε στα νέα ερωτικά ενδιαφέροντά της.

Εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της, αναφέρθηκε και στην απογοήτευσή της για την αντιμετώπιση του ουδέτερου φύλου και των ατόμων non-binary, καθώς ανέφερε τον νικητή της Eurovision, Nemo.

Σάλος με τη Μαρίνα Πατούλη: Η δημόσια εμφάνιση που προκάλεσε «σεισμό»! (Φωτο)

Το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη

Αρχικά, για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Σταυράκη είπε: «Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τριάμιση χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής, μακριά από τοξικότητες».

Απίστευτο «δράμα» για τη Μαρίνα Πατούλη: «Δε με φλερτάρουν οι άντρες…»

Η ζωή σαν χωρισμένη

Για το αν την έχει δυσκολέψει το γεγονός ότι είναι μια διαζευγμένη γυναίκα, σχολίασε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying».

Οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη

Μετά από ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε… «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

Το φλερτ

Για το αν δέχεται φλερτ, σχολίασε: «Με φλερτάρουν τόσο όσο. Ναι είμαι ελεύθερη, λαμβάνω τη θετική ανταπόκριση του φλερτ… Αλλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο, κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα νιώσω έναν έρωτα».

Το Nemo

Τέλος, σχολίασε την παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision και αναφερόμενη στον νικητή, το… Nemo, ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο non-binary.

Nemo: Η καλλονή σύντροφός του και τι σημαίνει το όνομά του

«Δεν μου άρεσε η Μαρίνα Σάτττι» είπε στην αρχή για την ελληνική αποστολή, ενώ για τον νικητή… Nemo, η Μαρίνα Σταυράκη δήλωσε: «Άλλη προβληματική κατάσταση το Nemo. Το Nemo… ουδέτερο δηλαδή; Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό… είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ουδέτερο; Αλήθεια τώρα; Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Να είχα δηλαδή εγώ έναν γιο και να μου έβαζε τη ροζ φουστίτσα με τη μπότα;».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button