ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Κούγιας μοιράζει μηνύσεις: Στο «στόχαστρο» Σοφία Πολυζωγοπούλου και Λιάγκας!

Στη φόρα «απαγορευμένα» μηνύματα!

Χορηγούμενο

Ο Κούγιας μοιράζει μηνύσεις: Στο «στόχαστρο» Σοφία Πολυζωγοπούλου και Λιάγκας – Στη φόρα «απαγορευμένα» μηνύματα!

Ο Κούγιας μοιράζει μηνύσεις: Στο «στόχαστρο» Σοφία Πολυζωγοπούλου και Λιάγκας – Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα, εξαιτίας ενός μηνύματος που έστειλε η ίδια και δημοσιοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αποκαλύφθηκαν πολλές συνομιλίες μέσω SMS και Viber σχετικά με την υπόθεση. Σε ορισμένα μηνύματα, ο Απόστολος Λύτρας ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγό του μετά τον ξυλοδαρμό της, ενώ σε άλλα, συνεργάτης του επικοινωνεί με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να υπογράψουν κοινή εξώδικη δήλωση προς τα ΜΜΕ.

Χορηγούμενο

Σε ένα από τα μηνύματα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου λέει σε συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα… «Μάζεψε τον, που μιλάει με Κούγια και λένε παπαριές».

«Σκοτώθηκαν» Κούγιας και Λιάγκας: «Εύχομαι να σε απολύσουν σίχαμα»

Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που παρουσιάζεται ως βαριά τραυματισμένη και τρομοκρατημένη, έστειλε μήνυμα στον συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, με το οποίο όχι μόνο συκοφαντεί τον κ. Κούγια, αλλά δείχνει ότι δεν είναι τρομοκρατημένη.

Χορηγούμενο

Το μήνυμα αυτό περιέχει τη φράση: «πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπαριές».

Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι το μήνυμα αυτό θίγει την τιμή και την υπόληψή του… Τόσο ως ανθρώπου όσο και ως δικηγόρου, και είναι ψευδές και συκοφαντικό.

Επειδή ο κ. Κούγιας βρίσκεται σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου για υπόθεση ανθρωποκτονίας και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, οι συνεργάτες του θα αποστείλουν εξώδικη δήλωση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή εναντίον της.

Επιπλέον, θα εξετάσουν τις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 για να αξιολογήσουν αν όσα είπε για τον κ. Κούγια συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητας, ώστε να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button