EΛΛΑΔΑ

Σάλος: Ποιός δημοσιογράφος συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του;

Του είπε να χωρίσουν και την έσπασε στο ξύλο!

Χορηγούμενο

Σάλος: Ποιός δημοσιογράφος συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του; Του είπε να χωρίσουν και την έσπασε στο ξύλο! Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παύση του από τα καθήκοντά του

Σάλος: Ποιός δημοσιογράφος συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του; Ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά μετά από άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6).

Δείτε επίσης – Λύτρας: Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξαν η κόρη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό!

Χορηγούμενο

Η γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα, όπως κάταγμα στο πρόσωπο, και κατέθεσε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Αρχικά επισκέφθηκε νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα και με την ιατρική βεβαίωση κατευθύνθηκε στο τμήμα για να καταθέσει τη μήνυση.

Δείτε επίσης – Απόστολος Λύτρας: Δηλώσεις σοκ από τον πατέρα του για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία της γυναίκας έγινε με προτροπή συναδέλφων της στην ΕΡΤ, όπου και εκείνη εργαζόταν με σύμβαση.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκάρει η ασκούμενη δικηγόρος για τον γνωστό ποινικολόγο… Με έβριζε και με χτυπούσε, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης – Άντρας θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας: Τον κακοποιούσε φρικτά η γυναίκα του για 20 χρόνια!


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button