Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λύτρας: Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξαν η κόρη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό!

«Βγες από τον ρόλο που σε έχουν βάλει»

Χορηγούμενο

Λύτρας: Στη φόρα τα μηνύματα που αντάλλαξαν η κόρη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της!

Λύτρας: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η κόρη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό – Ενώ συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα–Πολυζωγοπούλου, η 37χρονη δικηγόρος ανακοίνωσε την πρόθεσή της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και να ζητήσει την επιμέλεια της κόρης τους μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος προφυλακίστηκε. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Λίγο πριν το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι τους στον Γέρακα και οδήγησε στην προφυλάκιση του Λύτρα, η 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε ανταλλάξει μηνύματα με τη μεγάλη κόρη του συζύγου της από τον πρώτο γάμο.

Ο Απόστολος Λύτρας με την μεγάλη του κόρη από τον πρώτο του γάμο

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η μεγάλη κόρη του Απόστολου Λύτρα με την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου

Παρακάτω παρουσιάζονται τα μηνύματα που αντάλλαξαν μετά την επιβολή των περιοριστικών όρων στον δικηγόρο, ο οποίος δεν προφυλακίστηκε αμέσως μετά την απολογία του

Κόρη Λύτρα: Σοφία πρέπει να πάω να πράγματα. Δεν προφυλακίστηκε. Μπορώ;
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.
Κόρη Λύτρα: Πάρε με σύντομα. Δεν έχει τίποτα και έχουμε θέμα.

Δείτε επίσης – Απόστολος Λύτρας: Τα ακριβά γούστα, τα χρέη και οι κατασχέσεις πίσω από τη χλιδάτη ζωή

Λίγο αργότερα ακολουθεί και άλλος διάλογος…

Κόρη Λύτρα: Πώς είσαι; Χρειάζεσαι κάτι να σου φέρω; Ευχαριστώ πολύ και τους γονείς σου για πριν, δεν κατάλαβα πως μου συνέβη.
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Όχι δεν χρειάζομαι κάτι. Είσαι καλύτερα;
Κόρη Λύτρα: Μου έπεσε η πίεση μάλλον. Ναι καλύτερα, ευχαριστώ. Αν χρειάζεσαι κάτι πάρε με, το έχω ανοιχτό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα μηνύματα…

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά.
Κόρη Λύτρα: Μήπως είναι κάποιος να πάω να τα πάρω, γιατί είναι οι κάμερες και δημοσιογράφοι απ’ έξω.
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βγες από το ρόλο που σε έχουν βάλει κορίτσι μου. Προέχουν άλλα αυτή την στιγμή.

Η κατάθεση για τον πατέρα της

Στην κατάθεσή της, η κόρη του δικηγόρου δήλωσε ότι ο πατέρας της δεν υπήρξε ποτέ βίαιος και ότι είχε πολύ καλές σχέσεις με τη δεύτερη σύζυγό του… «Ο πατέρας μου δεν είχε υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν έξι ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν άπλα μια μητριά. Ο ίδιος ο πατέρας μου και η Σοφία επιδίωξαν να έχουμε άριστες σχέσεις. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ βίαιος μαζί της αντιθέτως πάντα τη βοηθούσε. Έχω χάσει τη γη κάτω από πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου», κατέθεσε μάλιστα η κόρη του Απόστολου Λύτρα σύμφωνα με το Open.

Και πρόσθεσε…

«Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα μου δεν θα επεδίωκε να έχουμε σχέση μαζί του. Δεν βλέπαμε τον πατέρα μου με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εγώ πηγαίνω κάθε βράδυ σπίτι τους και περνάω ώρα και με τους δυο, ενώ κάθε Κυριακή την περνάμε μαζί» είπε και αναφέρθηκε στο έμφραγμα που είχε υποστεί ο πατέρας της: «Θα ήθελα επίσης, να προσθέσω ότι πριν από πέντε χρόνια ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα και θα μπορούσε να μην εργάζεται εντατικά. Παρόλα αυτά, για να μη λείψει τίποτα στην οικογένεια του, ούτε από την εκπαίδευση μας, ούτε από τη μόρφωση μας, ούτε από υλικά, ούτε από συναισθηματικά εργαζόταν πάρα πολλές ώρες για εμένα και τις δυο αδελφές μου».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button