EΛΛΑΔΑ

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 44χρονος πατέρας

Έφτιαξε αυτοσχέδια κρεμάλα και κρεμάστηκε από δέντρο δίνοντας τέλος στη ζωή του

Χορηγούμενο

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 44χρονος πατέρας – Έφτιαξε αυτοσχέδια κρεμάλα και κρεμάστηκε από δέντρο βάζοντας τέλος στη ζωή του

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 44χρονος πατέρας – Το μεσημέρι της Τρίτης στα Καμένα Βούρλα σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς ένας 44χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος. Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Δείτε επίσης – Φρίκη: Μεγιστάνας σκότωσε την ηθοποιό γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά τους!

Χορηγούμενο

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε αναζητηθεί από συγγενείς και φίλους που ανησυχούσαν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά. Η αναζήτηση κατέληξε με τον εντοπισμό του σε ένα δέντρο σε ορεινή περιοχή της Καρυάς Καμένων Βούρλων.

Δείτε επίσης – Βίντεο σοκ: Γνωστός ράπερ αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση!

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια κρεμάλα. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική απόφαση παραμένουν άγνωστοι, ενώ η προανάκριση για το συμβάν διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Αυτοκτόνησε ανήλικο αγόρι 16 ετών!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στην τοπική κοινότητα… Με τους κατοίκους να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του θανόντος.

Δείτε επίσης – Σοκ – Αιτωλοακαρνανία: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας από νέους ανθρώπους μέσα σε λίγες ώρες!


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button