ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρία Αντωνά: Το «καυτό» φιλί με ξανθιά καλλονή που προκάλεσε «θύελλα»!

Τα παιχνίδια στη θάλασσα και τα μικροσκοπικά μαγιό

Χορηγούμενο

Μαρία Αντωνά: Το «καυτό» φιλί με ξανθιά καλλονή που προκάλεσε «θύελλα»! Τα παιχνίδια στη θάλασσα και τα μικροσκοπικά μαγιό

Μαρία Αντωνά: Το «καυτό» φιλί με ξανθιά καλλονή που προκάλεσε «θύελλα» – Η Μαρία Αντωνά, γνωστή για την επιτυχημένη της καριέρα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το στυλ και την κομψότητά της.

Η Μαρία Αντωνά και η Κρίστη Καθαργιά γνωρίζουν πώς να απολαμβάνουν το καλοκαίρι και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία!

Χορηγούμενο

Τα δύο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και των social media βρέθηκαν σε μια πανέμορφη παραλία… Εκεί, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, προσφέροντας στους θαυμαστές τους μοναδικές εικόνες και βίντεο γεμάτα καλοκαιρινή διάθεση και στυλ.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Δείτε επίσης – Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία που διέρρευσε!

Η «καυτή» εμφάνιση που προκάλεσε «σεισμούς»

Φορώντας ένα μοντέρνο μαγιό που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, η… Μαρία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ξέρει πώς να ξεχωρίζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Από την άλλη πλευρά, η… Κρίστη Καθαργιά, με την επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μόδας και της ψυχαγωγίας, ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις με την αισθητική της. Με ένα εντυπωσιακό μαγιό και το λαμπερό της χαμόγελο, η Κρίστη μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της που ανέβασαν τη θερμοκρασία και γέμισαν ενθουσιασμό τους θαυμαστές της.

Δείτε επίσης – Χαμός στην ελληνική showbiz: Διαζύγια, ροζ τρίγωνα, τρίτα πρόσωπα και πολύ μυστήριο!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησαν στα social media δείχνουν τις δύο φίλες να χαλαρώνουν στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, και να ποζάρουν με τα μαγιό τους, προσφέροντας μαθήματα στυλ και καλοκαιρινής διάθεσης. Η άνεση και η αυτοπεποίθησή τους είναι εμφανείς, ενώ οι εμφανίσεις τους αποτελούν έμπνευση για όσους επιθυμούν να εντυπωσιάσουν αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης – «Βόμβα» από την Κρίστη Καθάργια για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον χωρισμό τους: «Δεν είμαι περήφανη…»


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button