ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πατέρας έκαψε ζωντανά τα τρία ανήλικα παιδιά του!

Εμπόδιζε τους αστυνομικούς να μπουν να τα σώσουν ενώ καιγόταν το σπίτι!

Χορηγούμενο

Φρίκη: Πατέρας έκαψε ζωντανά τα τρία ανήλικα παιδιά του! Εμπόδιζε και τους αστυνομικούς να μπουν να τα σώσουν ενώ καιγόταν το σπίτι!

Φρίκη: Πατέρας έκαψε ζωντανά τα τρία ανήλικα παιδιά του – Τρία μικρά παιδιά, ανάμεσά τους ένα μωρό μόλις 10 μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ο πατέρας τους φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (7.7.2024) για τη φωτιά σε σπίτι στο Λέιλορ Παρκ, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σίδνεϊ.

Δύο μικρά αγόρια, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών, δέχθηκαν πρώτες βοήθειες επί τόπου, αλλά κατέληξαν μετά τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Αυστραλίας. Το κοριτσάκι δέκα μηνών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι αφού η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Χορηγούμενο
Ο 28χρονος πατέρας αγκαλιά με το ένα του παιδί

Ο 28χρονος άνδρας, που εμπόδισε τους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι, συνελήφθη και νοσηλεύεται υπό αυστηρή φρούρηση για εγκαύματα. Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Άλλα τέσσερα παιδιά, ηλικίας έξι έως ένδεκα ετών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η μητέρα τους, 29 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνού.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο 28χρονος, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, προσπάθησε να εμποδίσει την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σώσουν τα παιδιά από το φλεγόμενο σπίτι.

Χορηγούμενο

Ο συλληφθείς, που είναι ο πατέρας των παιδιών που πέθαναν, νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο. Ήταν σε προκλητικό κώμα και νοσηλεύεται για εγκαύματα και εισπνοή καπνού.

Η μητέρα και τα άλλα τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 6 έως… 11 ετών, επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν.

Ο δράστης με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κατά τη διάρκεια προσπαθειών της αστυνομίας να μπει στο ακίνητο, αυτές οι προσπάθειες ματαιώθηκαν από έναν άνδρα που βρισκόταν μέσα», είπε ο αναπληρωτής επόπτης της αστυνομίας της περιοχής.

Δείτε βίντεο από το σημείο της αδιανόητης κτηνωδίας

Χωρίς ποινικό μητρώο ο δράστης

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό διερευνάται ως αδίκημα που σχετίζεται με την ενδοοικογενειακή βία… Και είπε ότι ο άνδρας δεν είχε προβλήματα με το νόμο μέχρι τώρα.

Χορηγούμενο

«Το αντιμετωπίζουμε ως οικιακή ανθρωποκτονία, πολλαπλή ανθρωποκτονία».

Ανατριχιαστική καταγγελία: Ο 70χρονος πατέρας της την κακοποιούσε από τα έξι της χρόνια

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο πατέρας προσπάθησε να σταματήσει τις προσπάθειες να σώσει παιδιά

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο… 28χρονος προσπάθησε να σταματήσει τους γείτονες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης καθώς προσπαθούσαν «ηρωικά» να σώσουν τα παιδιά.

«Το κτίριο φλεγόταν, η αστυνομία πλησίασε, όπως και ένας γείτονας, αρκετά ηρωικά σε ό,τι έκαναν στην προσπάθειά τους να μπουν σε ένα μέρος που, όπως αναφέρθηκε, είχε πολύ δυνατή φωτιά», είπε.

“Ο γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει και πιστεύω ότι και αυτές οι ενέργειες έσωσαν περαιτέρω ζωές από το να χαθούν.”

Ο ντετέκτιβ Ντάνι Ντόχερτι από την ομάδα ανθρωποκτονιών είπε ότι η μητέρα γνωρίζει την τραγωδία αλλά τώρα βρισκόταν υπό νάρκωση.

«Μόλις επέζησαν από ένα τραυματικό περιστατικό πυρκαγιάς όπου όλοι έχουν επηρεαστεί σωματικά, αλλά έχουν επίσης επηρεαστεί συναισθηματικά και ψυχικά», είπε.

«Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους σωματικούς τραυματισμούς… Αλλά τα συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα, αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουν, θα είναι μακροπρόθεσμα».

Η αστυνομία είπε ότι τα παιδιά δεν είχαν επίσημα ταυτοποιηθεί.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button