EΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γυναίκα για την φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε να κάψει νοσοκομεία!

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν σπίτια και προκλήθηκαν ζημιές στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Χορηγούμενο

Συνελήφθη γυναίκα για την φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε να κάψει νοσοκομεία! Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν σπίτια και προκλήθηκαν ζημιές στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Συνελήφθη γυναίκα για την φωτιά στην Πάτρα – Απειλούσε να κάψει νοσοκομεία – Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Τρίτης μια γυναίκα ως ύποπτη για την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Πάτρα, μετά από καταγγελία συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα, ηλικίας 40-45 ετών, την Δευτέρα απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Κωνσταντοπούλειο και στην περιοχή του Γηροκομειού, όπου τελικά εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε σπίτια, προκάλεσε ζημιές στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και οδήγησε στην εκκένωση δομών.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Φωτιές σε Ραφήνα, Σαλαμίνα και Πόρο: Συλλήψεις για εμπρησμό

Η συλληφθείσα διαμένει κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά

Χορηγούμενο

Στην επιχείρηση σύλληψης συμμετείχε κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, ενώ η γυναίκα βρίσκεται τώρα στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε επίσης – «Δράκος» των Εξαρχείων: Ναρκωτικά, κλοπές, εμπρησμοί, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμοί και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος ο Σύρος «πρόσφυγας»!

Οι αστυνομικοί, έχοντας τα χαρακτηριστικά της ύποπτης από την αρχή, την εντόπισαν στην οδό Καλαβρύτων. Αρχικά κινήθηκε στην περιοχή της Αγίας Αλεξιώτισσας και στη συνέχεια πίσω από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Δείτε επίσης – Φωτιά στο όρος Αιγάλεω: Συνελήφθη Τούρκος – Ομολόγησε εμπρησμό

Χορηγούμενο

Η υπόθεση ερευνάται από αξιωματικούς της Ανακριτικής Υπηρεσίας της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button