ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγωνία για τον Γιάννη Αγγελάκα: Το πρόβλημα υγείας και η ακύρωση των συναυλιών

Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

Χορηγούμενο

Αγωνία για τον Γιάννη Αγγελάκα: Το πρόβλημα υγείας και η ακύρωση των συναυλιών του – Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

Αγωνία για τον Γιάννη Αγγελάκα: Το πρόβλημα υγείας και η ακύρωση των συναυλιών. Ο Γιάννης Αγγελάκας ανακοίνωσε μέσω των social media τη διακοπή των συναυλιών του. Ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την πρόωρη λήξη της καλοκαιρινής του περιοδείας εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αγγελάκας έγραψε… «Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι για αυτά που θα σας πω αλλά τα νέα έχουν ως εξής:

Χορηγούμενο

Μετά τις τελευταίες μας συναυλίες, όπου τα αυτιά μου εκτέθηκαν σε υπερβολικές εντάσεις , θα χρειαστώ κάποιους μήνες για να επανέλθω στην γνωστή “κανονικότητα”.

Οπότε αναγκαστικά η καλοκαιρινή μας περιοδεία σταματά εδώ και καμμία από τις προγραμματισμένες συναυλίες μας δεν πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι (εκτός από την εκδήλωση στην αρχαία Πολιόχνη της Λήμνου όπου θα βρεθούμε ήσυχα, με τον Στέφανο Θωμοπούλου στο πιάνο και τον Νίκο Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι, σ’ ένα αφιέρωμα στις κουκουβάγιες του νησιού).

Η «γιορτή» του Γιάννη Αγγελάκα και του Παύλου Παυλίδη

Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως είναι το γεγονός ότι αυτή η περιοδεία ήταν η τελευταία μας με τους 100° C. Το είχαμε κουβεντιάσει και αποφασίσαμε να μη το δημοσιοποιήσουμε και να απολαύσουμε την τελευταία μας γύρα στην Ελλάδα αποφεύγοντας τα αφελή ή και πονηρά γαϊτανάκια των αιωνίων και δραματικών αποχωρισμών. Δυστυχώς τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Την ευγνωμοσύνη μου στα παιδιά της μπάντας και σε όλους εσάς που ζήσαμε μαζί τόσα θαυμάσια βράδια τα τελευταία 9 χρόνια. Όταν θα έρθει ο καιρός θα επανέλθω κάπως αλλιώς. Καλή αντάμωση».

Χορηγούμενο

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση

Η σχετική ανάρτηση

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button