ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Στη φόρα «ακατάλληλες» φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τι κρύβει από όλον τον κόσμο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας;

Χορηγούμενο

Σάλος: Στη φόρα «ακατάλληλες» φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν! Τι κρύβει από όλον τον κόσμο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας;

Σάλος: Στη φόρα «ακατάλληλες» φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν… Είναι μια χώρα-μυστήριο. Ελάχιστοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό της, και όσοι το ξέρουν προτιμούν να σιωπούν για να προστατεύσουν τη ζωή τους. Καλώς ήρθατε στη Βόρεια Κορέα!

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν και οι πρόγονοί του έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο αυταρχικά και απομονωμένα καθεστώτα στον κόσμο.

Χορηγούμενο

Ο φωτογράφος Eric Lafforgue κατάφερε να επισκεφτεί τη Βόρεια Κορέα συνολικά έξι φορές. Μετά την τελευταία του επίσκεψη, του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες που τράβηξε εκεί.

Ο ίδιος, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Bored Panda, δημοσίευσε εντυπωσιακές εικόνες που απεικονίζουν την καθημερινή ζωή στη Βόρεια Κορέα και τους πολυάριθμους περιορισμούς που επιβάλλονται.

Σάλος: Η «πρόστυχη» επένδυση του Κιμ Γιονγκ Ουν σε πούρα, σαμπάνιες και εσώρουχα! (βίντεο)

Χορηγούμενο

«Δεν μου επέτρεπαν να φωτογραφίζω κάθε στρατιωτικό. Παρόλα αυτά, κατάφερα να τραβήξω αρκετές φωτογραφίες. Όποτε μου δινόταν άδεια να πάω σε μια νέα περιοχή, την απαθανάτιζα», είπε ο Eric.

Το 2012, μετά την έκτη του επίσκεψη, δημοσίευσε πολλές από τις φωτογραφίες του. Οι βορειοκορεατικές αρχές τον κάλεσαν να τις διαγράψει αμέσως. Όταν αρνήθηκε, του απαγόρευσαν να επισκεφτεί ξανά τη χώρα.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες της γυναίκας του και τα ροζ μυστικά (Φωτο)

Δείτε τις απαγορευμένες φωτογραφίες και τις ιστορίες πίσω από κάθε μια, όπως τις διηγήθηκε ο Lafforgue στην ιστοσελίδα Bored Panda, στην παρακάτω γκαλερί:

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button