ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Η «πρόστυχη» επένδυση του Κιμ Γιονγκ Ουν σε πούρα, σαμπάνιες και εσώρουχα! (βίντεο)

H ελίτ της Βόρειας Κορέας απολαμβάνει ζωή απόλυτης χλιδής. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού υποφέρει από την πείνα. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ακόλαστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Και των στενών συνεργατών του στο πιο απομονωμένο καθεστώς του κόσμου

Φως στη ζωή απόλυτης χλιδής του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος ικανοποιεί κάθε γούστο και κάθε πανάκριβη επιθυμία του. Την ώρα που ο λαός του υποφέρει από την πείνα, ρίχνουν μία σειρά από δημοσιεύματα στις βρετανικές ταμπλόιντ. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα σε διάστημα ενός χρόνου. Την ώρα που «ο πληθυσμός του υποφέρει από εξαθλίωση» γράφουν

Σύμφωνα με τη Mirror και τη Daily Mail, o ισχυρός άνδρας της Πιονγιάνγκ ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα. Όπως σουτιέν, ζώνες, κορσέδες, τιράντες, ζαρτιέρες και καλτσοδέτες σε διάστημα ενός έτους την ώρα που οι πολίτες πεινάνε, σύμφωνα με νέα στοιχεία. Τα στοιχεία του εμπορίου δείχνουν ότι το καταπιεστικό καθεστώς εισήγαγε μια σειρά από πολύ ακριβά αγαθά το 2022. Το πιο πρόσφατο έτος με διαθέσιμα στοιχεία.

Τα σέξι εσώρουχα προορίζονται πιθανότατα για τις γκαρνταρόμπες της ελίτ της χώρας και της λεγόμενης «Ομάδας Ευχαρίστησης» των 2.000 γυναικών και κοριτσιών που φέρεται να έχουν προσληφθεί για να παρέχουν στους αξιωματούχους και τους καλεσμένους ψυχαγωγία.

Δείτε το βίντεο:

Aλκοολούχα ποτά

Είναι η ίδια ελίτ που απολαμβάνει αλκοολούχα ποτά και λικέρ αξίας, περίπου, 2.675.000 λιρών, τα οποία προέρχονταν κυρίως από τον κύριο εμπορικό εταίρο της χώρας, την Κίνα. Ωστόσο, η σαμπάνια ήταν αποκλειστικά για μια μειοψηφία. Mε τις εισαγωγές αφρώδους οίνου να αποτιμώνται σε μόλις 15.000 λίρες. Ώστε να συνδυαστούν με ένα κινεζικό τυρί πολυτελείας, αξίας 38.000 λιρών!

Εισήγαγαν επίσης, σοκολάτα αξίας 2,1 εκατομμυρίων λιρών το 2022 την ώρα που ξόδεψαν μόλις 80.000 λίρες σε εισαγόμενο χαρτί υγείας το 2022, για το οποίο το κράτος της Βόρειας Κορέας ξόδεψε 675.000 λίρες το 2020 και 1,13 εκατομμύρια λίρες το 2019, όπως γράφει η Daily Mail.

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία για το 2021 δεν ήταν διαθέσιμα. «Και στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, οι ανώτεροι αξιωματούχοι χαλαρώnουν με ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, καθώς η χώρα εισήγαγε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και επιτραπέζια παιχνίδια αξίας περίπου 203.000 λιρών. Oι απλοί πολίτες την ίδια ώρα αναφέρουν ότι τα τρόφιμα είναι τόσο σπάνια που οι γείτονές τους πεθαίνουν από την πείνα».

Εκτός από τον καπνό και τα πανάκριβα εσώρουχα, η Βόρεια Κορέα ξόδεψε επίσης, περισσότερα από 30 εκατομμύρια λίρες σε γλυκά κατά τη διάρκεια του 2022.

«Τα στοιχεία της έκθεσης είναι σε πλήρη αντίθεση με τα δεινά του φτωχού λαού του έθνους του. Mε τους περισσότερους να κερδίζουν 1.000 λίρες τον χρόνο» σχολιάζει η Sun από την πλευρά της. Σημειώνεται πως οι 1.000 βρετανικές λίρες είναι περίπου 1.170 ευρώ. Συμπληρώνοντας ότι «ο τύραννος, που συναλλάσσεται με την Κίνα, ξόδεψε επίσης, 44 εκατομμύρια λίρες σε πούρα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του διεθνούς εμπορίου του 2022».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για προϊόντα που εισήχθησαν κυρίως από ΗΠΑ, Ολλανδία, Γερμανία, Ιρλανδία, Κίνα, Ελβετία και Γαλλία. Αντίθετα, η Βόρεια Κορέα εξήγαγε αγαθά αξίας περίπου 253.995.000 λιρών το 2022. Κυρίως στην Κίνα, τη Σενεγάλη και την Αρούμπ

Related Articles

Back to top button