ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρισευτυχισμένος ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Αγκαλιά» με την πρώην και τη νυν γυναίκα του! (Φωτο)

Η καλλονή κόρη του, Ιωάννα και οι χαρές

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι γεμάτος χαρά και περηφάνια καθώς η κόρη του, Ιωάννα, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε δίπλα στην κόρη του, Ιωάννα, καθώς αυτή ορκίστηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την παρουσία της οικογένειάς του να τον συνοδεύει. Η Ιωάννα είχε δίπλα της τόσο τον πατέρα της, Νίκο Χαρδαλιά, όσο και τη μητέρα της, Αργυρώ Μαστρανδρέου, καθώς επίσης και την αδερφή της, Δήμητρα, και τη σύζυγο του πατέρα της, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς απέκτησε την κόρη του, Ιωάννα, από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, ενώ τη μικρότερη κόρη του, την Δήμητρα, από τον δεύτερο γάμο του με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Τι είχε αναφέρει για την κόρη του

Το 2020 ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή… «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και είχε σημειώσει για την οικογένειά του… «Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια και είμαι πολύ περήφανος και με τις κόρες μου και για τη σύζυγο. Νομίζω όπως αν κάτι πραγματικά μου λείπει, είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια. Όσοι γνωρίζουν, νομίζω πως μπορούν να απαντήσουν αν είμαι αυταρχικός στο σπίτι. Ο καθένας μέσα στην οικογένεια έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Ο δικός μου; Μπορώ να πω πως εκεί είμαι μάλλον ο καλός της παρέας.

Ξέρετε τι σχέση που έχουν οι κόρες με τους πατεράδες. Οπότε αυτή τη σχέση νομίζω την τιμώ. Είναι σημαντικό αυτό που λένε τα κορίτσια και το έγραψαν και στα γενέθλιά μου. Ότι μπορεί και οι δύο να βρουν τους πρίγκιπες τους, αλλά θα παραμείνω ο βασιλιάς της καρδιάς τους».

Related Articles

Back to top button