ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πριγίπισσα Νταϊάνα – Κέιτ Μίντλετον: Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες και η «κατάρα»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη την γη. Έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά και η νύφη της Κέιτ Μίντλετον σίγουρα εμπνέεται από αυτή.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αντιγράφει το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μπορεί όντως να το κάνει ή μπορεί όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο να έχουν έντονα στο μυαλό τους την πριγκίπισσα… Νταϊάνα και να συγκρίνουν συνέχεια την Κέιτ Μίντλετον μαζί της.

Η κατάρα κυνηγά τις πριγκίπισσες

Και φυσικά το κακό δεν τελειώνει εδώ, αφού πολλοί εστιάζουν τους θανάτους σε όσους φέρουν τον τίτλο της πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως η ωραία Κέιτ και η Καρολίνα του Μπράουνσβαϊγκ – Βόλφενμπυττελ που δηλητηριάστηκε. Η Καρολίνα του Βραδεμβούργου – Άνσμπαχ που πέθανε μετά τη γέννηση του διαδόχου και φυσικά η αείμνηστη… Νταϊάνα που άφησε την τελευταία της πνοή το 1997 στο Παρίσι μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Για την ιστορία τον τίτλο αυτόν θα έπρεπε να πάρει και η Καμίλα… Αλλά δεν της δόθηκε με απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ λόγω της μεγάλης ταύτισης του με την πρώην σύζυγο του Καρόλου.

Όσον αφορά συγκεκριμένα την Κέιτ, η τελευταία πληροφορία κάνει λόγο για ένα χειρουργείο με σοβαρή επιπλοκή στη συνέχεια που θα διευκρινιστεί από το παλάτι μέσα στις επόμενες μέρες. Όπως και να έχει ο έρωτας των Βρετανών πρώτα με την Κέιτ και μετά με τον Ουίλιαμ εξηγείται, σύμφωνα με την Πολίν Μακλάραν, ειδικό στα βασιλικά ζητήματα, από το γεγονός ότι «ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αποτελούν τη μεγάλη ελπίδα της μοναρχίας για το μέλλον» και ολόκληρο το μεγάλο νησί της Ευρώπης το ξέρει αυτό πολύ καλά.

Related Articles

Back to top button