ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ματίνα Παγώνη: Στη φόρα “ακατάλληλη” φωτογραφία

Η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ με "καυτό" μαγιό σε γνωστή πλαζ

Χορηγούμενο

Ματίνα Παγώνη: Στη φόρα “ακατάλληλη” φωτογραφία! Η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠΕΙΝΑΠ με “καυτό” μαγιό σε γνωστή πλαζ…

Ματίνα Παγώνη: Στη φόρα ακατάλληλη φωτογραφία.. Η Ματίνα Παγώνη, γνωστή για την παρουσία της στα μέσα ενημέρωσης ως ιατρική εμπειρογνώμονας, έκανε μια χαλαρή εμφάνιση σε γνωστή παραλία. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράστηκε μια φωτογραφία της από τη θάλασσα, συνοδεύοντας την με τη λεζάντα: “Επιτέλους να κάνουμε και κανένα μπάνιο”.

 

Χορηγούμενο

Η ανάρτηση αυτή, που παρουσιάζει την Παγώνη με μαγιό, προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις από το κοινό. Δυστυχώς, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου δεν δίστασαν να εκφράσουν άσχημα και προσβλητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της.

Έχετε δει τη Ματίνα Παγώνη μικρό κοριτσάκι; Διέρρευσε απίστευτη φωτογραφία!

Σε μια πράξη υποστήριξης, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα επενέβη μέσω μιας δικής της ανάρτησης. Η Ακρίτα κατήγγειλε τα κακόβουλα σχόλια, τονίζοντας τη σημασία του σεβασμού και της αξιοπρέπειας, ειδικά σε δημόσια πρόσωπα που εκτίθενται στο κοινό για επαγγελματικούς λόγους. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για μια πιο υγιή και υποστηρικτική προσέγγιση στις δημόσιες συζητήσεις και τόνισε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, χωρίς να γίνεται αντικείμενο κριτικής.

Χορηγούμενο
Η φωτογραφία που ανέβασε η Ματίνα Παγώνη με μαγιό στην παραλία

Η αντίδραση της Ακρίτα έγινε δεκτή με ευρεία στήριξη από πολλούς χρήστες, οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν την Παγώνη και να καταδικάσουν τα κακόβουλα σχόλια. Η συζήτηση αυτή ανέδειξε για άλλη μια φορά τη σημασία της ευγένειας και του σεβασμού στον διαδικτυακό διάλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση υποστήριξης της Έλενας Ακρίτα

«Καλά μπάνια και καλές διακοπές κυρία μου» έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας «σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια» εκείνους που έκαναν άσχημα σχόλια για την κυρία Παγώνη.

Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό «στην ηλικία σας». Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε…

Χορηγούμενο

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη 6 Αυγούστου 2024


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button