ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σάκης Ρουβάς: Πόσα χρήματα πήρε για να τραγουδήσει δύο ώρες;

Σάλος με τη συναυλία στη Μεταμόρφωση Αττικής

Χορηγούμενο

Σάκης Ρουβάς: Πόσα χρήματα πήρε για να τραγουδήσει δύο ώρες; Σάλος με τη συναυλία του Δήμου στη Μεταμόρφωση Αττικής

Σάκης Ρουβάς: Πόσα χρήματα πήρε για να τραγουδήσει δύο ώρες;… Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην τιμολογιακή πολιτική αναδεικνύεται από την πρόσφατη συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια, ο Δήμος Μεταμόρφωσης πλήρωσε 51.551 ευρώ για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΣΩΤΗΡΕΙΑ 2024».

Χορηγούμενο
Το αποκαλυπτικό έγγραφο
Το αποκαλυπτικό έγγραφο

Όπως αναφέρεται και στον τοπικό τύπο, η συναυλία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή χιλιάδων κατοίκων της περιοχής, αλλά και επισκεπτών.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά…

Η είδηση της συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη… Μεταμόρφωση προκαλεί αναπόφευκτα συγκρίσεις με μια άλλη συναυλία του καλλιτέχνη, που είχε λάβει χώρα σχετικά πρόσφατα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022, ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στον Λυκαβηττό υπό την αιγίδα του τότε δημάρχου Αθηναίων… Κώστα Μπακογιάννη, με το κόστος της συναυλίας να φτάνει μάλιστα το εντυπωσιακό ποσό των 200. 000 ευρώ για μια παράσταση διάρκειας μόλις 20 λεπτών.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Χαμός με τον Σάκη Ρουβά: «Τον χαστούκισα, γιατί…»

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, η συναυλία πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, αποκλειστικά για τηλεοπτική μετάδοση, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους δημότες της Αθήνας για την κατασπατάληση των δημοσίων πόρων. Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε μάλιστα στο επίκεντρο της κριτικής, με τους πολίτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης.

Διαφορετικοί δήμοι, διαφορετικές πολιτικές τιμολόγησης…


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button