ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Χαμός με τον Σάκη Ρουβά: «Τον χαστούκισα, γιατί…»

Το απίστευτο σκηνικό σε δημόσια θέα!

Ο Σάκης Ρουβάς εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της μουσικής σκηνής και είναι λογικό κατά καιρούς να έχει εμπλακεί σε περίεργα περιστατικά.

Ο Γιώργος Παυριανός μίλησε στο Στούντιο 4 για τις συνεργασίες του με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Τι είχε συμβεί όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε χαθεί, μετά την πρώτη τους συνεργασία. Με την ευκαιρία δείτε και την απαγορευμένη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με την Εύα Καϊλή.

Η… επεισοδιακή συνεργασία

«Του έγραψα το Πάρ’ τα και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε.

Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του τη ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες;

Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά; Λέω φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παυριανός.

 

Back to top button