Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα νεκρή μέσα στο φέρετρο – Το απαγορευμένο βίντεο που προκάλεσε σάλο!

Χορηγούμενο

Η αμφιλεγόμενη, αλλά και εξαιρετικά δημοφιλής σειρά «The Crown» έσπασε τα…κοντέρ της πρόκλησης, όταν η ηθοποιός που υποδύεται την Νταϊάνα ξάπλωσε σε ένα ανοιχτό φέρετρο, παριστάνοντας την νεκρή πριγκίπισσα.

Η πέμπτη σεζόν της σειράς του Netflix έχει προκαλέσει ενόχληση στο Παλάτι, αλλά και στους κριτικούς, για τον τρόπο που παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια. Παρόλο που θεωρούνταν δεδομένο ότι θα καταπιανόταν με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πολλοί θεώρησαν ότι το «The Crown» ξεπέρασε τα όρια, όταν έδειξε την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ξαπλωμένη στο φέρετρο.

Στα ξένα ΜΜΕ, δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι οι σκηνές με τη νεκρή πριγκίπισσα δημιουργούν «συναισθηματική δυσφορία» στον κόσμο που την αγάπησε. Πηγές μέσα από το Παλάτι, κατηγορούν τη σειρά του Netflix. Και τη χαρακτηρίζουν «αγενή, απάνθρωπη και τελείως άκαρδη. Ειδικά μετά τον πρόσφατο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ», τονίζοντας μάλιστα ότι «κάνει ζημιά στη βασιλική οικογένεια και τον νέο Βασιλιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Daily Mail, σε σχετικό της δημοσίευμα για το θέμα, σχολιάζει ότι «αποκλείεται ο δημιουργός της σειράς και οι συνεργάτες του να μην αντιλαμβάνονται πόσο ευαίσθητο θέμα είναι η αναπαραγωγή της κηδείας της Νταϊάνα για τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι».

Τα πλάνα του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα προβληθούν στην 6η σεζόν. Στις εν λόγω σκηνές θα εμφανίζονται και οι νεαροί τότε πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ. Οι οποίοι θα ακολουθούν το φέρετρο της μητέρας του σε ένα επεισόδιο που έχει ήδη περιγραφεί ως «εντελώς σπαρακτικό».

Άτομο που παραβρέθηκε στα γυρίσματα είπε στην εφημερίδα Sun:

«Στην πραγματικότητα έβαλαν την Ελίζαμπεθ να σκαρφαλώσει σε ένα φέρετρο και να παίξει τη νεκρή Νταϊάνα. Οι θεατές θα δουν έναν Γάλλο ιερέα να κάνει την τελετή για την Νταϊάνα, καθώς ανακηρύσσεται νεκρή».

Με την ευκαιρία δείτε και τα επτασφράγιστα μυστικά της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το ‘καυτό’ παιχνίδι της, που δεν αποχωριζόταν ποτέ!…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button