ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλύψεις ‘φωτιά’ για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Ήταν φίλος μου, κάποια στιγμή…»

Για τη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο που έληξε άδοξα μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τους ηθοποιούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και για ανθρώπους του χώρου που ενώθηκε φιλικά, όπως τον Τόλη Βοσκόπουλο.

“Καθόμασταν με τον Φώτη Μεταξόπουλο και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί”.

Συγκλονίζει η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο: “Μέχρι τελευταία στιγμή…”

Για τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο και τη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου.

Με την ευκαιρία δείτε και την συγκλονιστική φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, λίγο καιρό πριν πεθάνει.

«Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός… Τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες. Και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Τετ-α-Τετ.

«Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια» είπε μεταξύ άλλων και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ήταν κατηγορηματική: Όχι, δεν με προετοίμαζε, αυτό. Γιατί είχαμε νικήσει πολλές μάχες και εγώ ήθελα να πιστεύω, όπως και εκείνος, μέχρι την τελευταία στιγμή ότι και αυτό θα το ξεπερνούσαμε», πρόσθεσε.

Μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και διασωληνώθηκε

Αναφερόμενη στο διάστημα πριν την απώλεια η ηθοποιός είπε ότι:

«Ήταν βεβαρημένη η υγεία του, μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και διασωληνώθηκε. Πήγε καλά, βγήκε από τη διασωλήνωση αλλά έπρεπε να περάσουν κάποιες μέρες για να πάει στο δωμάτιο. Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ».

«Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε. Και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ. Και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας. Φαίνεται όμως ότι ο οργανισμός πια ήθελε να ξεκουραστεί», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.

Back to top button