ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Εικόνα σοκ: Ο Τόλης Βοσκόπουλος λίγο πριν πεθάνει!

Αγνώριστος ο «πρίγκιπας» του Ελληνικού τραγουδιού!

Εικόνα σοκ: Αγνώριστος ο «πρίγκιπας» του Ελληνικού τραγουδιού! Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αποστεωμένο και αδύναμο, λίγο πριν πεθάνει.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, στο story που είχε ανεβάσει η σύζυγός του, φαίνεται  αγνώριστος και εμφανώς αδυνατισμένος. Η φωτογραφία που ανάρτησε η Άντζελα Γκερέκου, στο Instagram, ήταν λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο αγαπημένος τραγουδιστής!

H κυρία Γκερέκου έχει πάει σε ταβέρνα της Χαλκίδας για φαγητό με τον σύζυγό της και «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού και είχε μοιραστεί τη φωτογραφία με όσους την ακολουθούν στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία

Τι ζήτησε λίγο πριν πεθάνει ο Τόλης Βοσκόπουλος;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

Παράλληλα, η Άντζελα Γκερέκου μετά την κηδεία του τραγουδιστή θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους.

Back to top button