Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Πιλότος έπαθε ανακοπή λίγο μετά την προσγείωση με 200 επιβάτες στο αεροσκάφος!

'Περίεργη' αλλαγή με τα καρδιακά τεστ μετά τα εμβόλια

Χορηγούμενο

Πιλότος είχε καρδιακή ανακοπή έξι λεπτά μετά την προσγείωση με 200 επιβάτες μέσα και ο φόβος πλέον εξαπλώνεται μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε αεροπορικές εταιρείες και την για πολλούς ξαφνική αλλαγή των ορίων ελέγχου καρδιάς των πιλότων που επέβαλε η FAA!

Αυτό συνέβη το 2022, αλλά όπως σημειώνουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ απάντηση δεν έχει δοθεί και όλοι τρέμουν…

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον:

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν, μας έχει φέρει πιο κοντά σε μια μεγάλη αεροπορική καταστροφή. Στο Ντάλας πέρυσι ένας πιλότος της “American Airlines” που ονομάζεται Μπομπ Σνόου αναφέρει ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή, μόλις έξι λεπτά μετά την προσγείωση μιας πτήσης με 200 επιβάτες επάνω.

Τώρα, αυτό θα μπορούσε να ήταν μια ιστορική καταστροφή. Το συναρπαστικό είναι ότι αυτός ο πιλότος δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με την κορυφαία ιατρό Πτήσεων της FΑΑ, Susan Northrup, για να μάθει τι ακριβώς συνέβη, συμπεριλαμβανομένης της προφανούς ερώτησης που ήταν: “Μήπως αυτή η καρδιακή ανακοπή σχετίζεται με την Ομοσπονδιακή πολιτική εμβολίων αεροπορικών εταιρειών;”

Δεν θέλουν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό ή, οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο γεγονός. Αντίθετα η διοίκηση Μπάιντεν, χαλάρωσε αθόρυβα τις απαιτήσεις ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα) των πιλότων, το οποίο δεν ενδιαφέρει την δημόσια ασφάλεια».

Δείτε στο βίντεο τι αναφέρει πιλότος αεροπορικής εταιρείας

Να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας (FAA), ο αρμόδιος φορέας για την αδειοδότηση πιλότων, άλλαξε αθόρυβα τα κριτήρια για τη μέτρηση της καρδιακής βλάβης στους πιλότους.

Τώρα φαίνεται ότι η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας (FAA), το όργανο που είναι υπεύθυνο για την αδειοδότηση πιλότων, άλλαξε αθόρυβα τα κριτήρια για τη μέτρηση της καρδιακής βλάβης στους πιλότους.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, οι πιλότοι έπρεπε να περάσουν αυστηρά τεστ υγείας. Και να έχουν μετρήσεις ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) μεταξύ 0,12 και 0,2. Ωστόσο, από τις 26 Οκτωβρίου, η FAA αύξησε αυτή τη μέτρηση στο 0,3. Αυτό είναι πάνω από 100 τοις εκατό αύξηση από τον χαμηλό δείκτη.

«Αυτή η αλλαγή έγινε ως απόκριση σε νέα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την πάθηση από τους συμβούλους καρδιολογίας της. Και όχι σε ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια COVID-19», είναι η επίσημη εξήγηση που δόθηκε και έκανε μέχρι και τον παρουσιαστή του Fox News, Carslon Tucker, να απορήσει.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button