EΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Βαρνάβα: Εκκενώνονται Διόνυσος και Ραπεντώσα

«Βροχή« τα μηνύματα από το 112

Χορηγούμενο

Φωτιά στον Βαρνάβα: Εκκενώνονται Διόνυσος και Ραπεντώσα – «Βροχή« τα μηνύματα από το 112 – Εφιαλτική η νύχτα

Φωτιά στον Βαρνάβα: Εκκενώνονται Διόνυσος και Ραπεντώσα… Η κατάσταση στην Βορειο-Ανατολική Αττική από τη φωτιά που ξεκίνησε από το Βαρνάβα συνεχώς επιδεινώνεται με την πρόοδο της νύχτας, καθώς η μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την περιοχή επεκτείνεται ανεξέλεγκτα. Το μέτωπο της φωτιάς έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα τον Μαραθώνα, προκαλώντας εκκενώσεις σε πολλές περιοχές.

Φωτιά στον Βαρνάβα: Εκκενώνεται και ο Μαραθώνας

Χορηγούμενο

Μηνύματα Εκκένωσης από το 112

Οι αρχές έχουν στείλει νέα μηνύματα μέσω του 112, καλώντας τους κατοίκους να απομακρυνθούν άμεσα για τη δική τους ασφάλεια. Οι εκκενώσεις περιλαμβάνουν τώρα και την περιοχή της Ραπεντώσας, με κατεύθυνση προς Κηφισιά και Δροσιά μέσω της Λεωφόρου Διονύσου.

Το μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Ραπεντώσας

Παράλληλα, το μήνυμα του 112 επεκτείνεται και στον Διόνυσο, με οδηγίες για την εκκένωση προς Κηφισιά και Δροσιά, λόγω της απειλής της φωτιάς που συνεχώς επεκτείνεται.

Αντίκτυποι και Αντιμετώπιση

Η κατάσταση εντείνεται καθώς η πυρκαγιά επηρεάζει ήδη περιοχές όπως το Γραμματικό και η Ραπεντώσα. Οι αρχές και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να περιορίσουν τη φωτιά, ενώ η νύχτα καθιστά την προσπάθεια τους ακόμη πιο δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων και των περιορισμένων ορατότητας.

Χορηγούμενο

Η αγωνία των κατοίκων αυξάνεται καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές. Καλούνται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους. Οι εκκενώσεις και οι ενέργειες των αρχών συνεχίζονται με σκοπό την προστασία των πολιτών και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button