EΛΛΑΔΑ

Φωτιές – Εφιαλτική προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό: «Προσοχή τα ξημερώματα για ενίσχυση των ανέμων»

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη σφοδρή προσπάθεια για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς

Χορηγούμενο

Φωτιές – Εφιαλτική προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό: «Προσοχή τα ξημερώματα για ενίσχυση των ανέμων» – Αμείωτες οι μάχες των πυροσβεστών στα πύρινα μέτωπα

Φωτιές – Εφιαλτική προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό… Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη σφοδρή προσπάθεια για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς που πλήττει τη… Βορειοανατολική Αττική εδώ και 24 ώρες.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο φωτιάς. Αλλά πολλές ενεργές εστίες που απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και αντιμετώπιση.

Δείτε επίσης – Καταστροφικές φωτιές στην Αττική: Η κρίση και οι συνέπειες

Παράλληλα, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για την ένταση των ανέμων. Αν και οι βόρειοι άνεμοι αναμένεται να μειωθούν μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης, θα ενισχυθούν και πάλι γύρω από το μεσημέρι. Κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο για νέες εστίες φωτιάς.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Φωτιά στην Αττική: Δραματική πρόβλεψη από τον Μαρουσάκη

Ο Θοδωρής Κολυδάς, μέσω ανάρτησής του στο Twitter το βράδυ της Τρίτης (13/8). Ανέφερε ότι από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας παρατηρήθηκε σταδιακή εξασθένιση των ανέμων. Με ουσιαστική βελτίωση γύρω στις 9 το βράδυ. Ωστόσο, προειδοποιεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα παραμείνουν σχετικά ήπιοι, αλλά μπορεί να ενισχυθούν λίγο πριν τα ξημερώματα με μικρότερη ένταση σε σχέση με σήμερα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button