ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Διαθέσιμη η λίστα γάμου με δώρα έως 2.500 δολάρια

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δημιούργησαν έναν ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων

Χορηγούμενο

Οι προετοιμασίες για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, και του συντρόφου του, Τάιλερ Μακμπέθ. Βρίσκονται στην τελική τους φάση. Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 17 Αυγούστου, άνοιξε η λίστα γάμου για δώρα έως 2.500 δολάρια.

Συγκεκριμένα, όπως συνηθίζεται στις ΗΠΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δημιούργησαν έναν ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων. Για να δέχονται οικονομικές προσφορές ως δώρα. Στην πλατφόρμα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ποσών των 250 και 500 δολαρίων, ενώ υπάρχει και η επιλογή «Άλλο ποσό», όπου κάποιος μπορεί να δωρίσει από 10 μέχρι 2.500 δολάρια. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα. Αυτή η πρακτική είναι ευρέως διαδεδομένη για γαμήλια δώρα και επιτρέπει στις φορολογικές αρχές να έχουν άμεση πρόσβαση και να ελέγχουν τα ποσά. Όπως επισημαίνουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ θα τελεστεί στα Χανιά, στις 30 Αυγούστου.

Χορηγούμενο

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στις 17 Αυγούστου, σχολίασε την απόφασή του και του συντρόφου του να δημιουργήσουν λίστα γάμου σε αμερικανική ιστοσελίδα. Όπως ανέφερε, σε όλους τους γάμους παγκοσμίως, κάποιοι καλεσμένοι θέλουν να προσφέρουν δώρα. Και το ζευγάρι επέλεξε αυτή τη διαδικασία για δύο λόγους: πρώτον, η πλειονότητα των καλεσμένων τους είναι από την Αμερική. Και δεύτερον, ήθελαν να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να μπορούν να δημοσιοποιηθούν. Επίσης και να φορολογηθούν τα ποσά που θα λάβουν, χωρίς την ύπαρξη «φακέλων».

Ο κ. Κασσελάκης επίσης σχολίασε την κριτική που δέχτηκαν από φιλοκυβερνητικά μέσα και τα προσβλητικά σχόλια που αναρτήθηκαν από οπαδούς της Ν.Δ. στη λίστα γάμου. Κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δημιουργία κλίματος μίσους και ομοφοβίας. Τόνισε ότι υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση, το οποίο πιστεύει πως έχει ξεπεραστεί

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button