ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής ούρησε εν ώρα αγώνα στη γωνία του κόρνερ (βίντεο)

Τον απέβαλε ο διαιτητής δείχνοντάς του την κόκκινη κάρτα

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής ουρούσε εν ώρα αγώνα στο κόρνερ και τον απέβαλε ο διαιτητής με κόκκινη κάρτα

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής ουρούσε εν ώρα αγώνα στο κόρνερ… Ένα ασυνήθιστο και απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Περού, προκαλώντας έκπληξη και συζητήσεις τόσο στο γήπεδο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας ποδοσφαιριστής, εκμεταλλευόμενος μια ολιγόλεπτη διακοπή εξαιτίας τραυματισμού, έκανε κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Πριν εκτελέσει το κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του, κατευθύνθηκε προς τη γωνία του γηπέδου και αποφάσισε να… κατουρήσει.

Η σκηνή αυτή, που καταγράφηκε από τις κάμερες, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από τους θεατές και τους υπόλοιπους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ο ποδοσφαιριστής, φαίνεται να κοιτάζει γρήγορα γύρω του, πριν προβεί στην πράξη, κάτι που δείχνει πως συνειδητοποιούσε την απρόβλεπτη φύση της ενέργειάς του.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πρωτοφανές περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή να ουρεί στη γωνία του κόρνερ εν ώρα αγώνα

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του!

Οι διαιτητές του αγώνα, αν και αρχικά δεν κατάλαβαν ακριβώς τι συνέβαινε, όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αποφάσισαν να τον παρατηρήσουν με κίτρινη κάρτα, για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ωστόσο, η αντίδραση του ποδοσφαιριστή φάνηκε αδιάφορη, καθώς επέστρεψε στην εκτέλεση του κόρνερ με πλήρη ηρεμία.

Δείτε επίσης – Ένα από τα πιο περίεργα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου: Ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε από τον… αέρα!

Οι εικόνες του περιστατικού έγιναν γρήγορα viral, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να σχολιάζουν με χιούμορ, αλλά και έκπληξη, την περίεργη αυτή σκηνή. Κάποιοι μάλιστα, αναρωτήθηκαν αν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν σε άλλους αγώνες, ενώ άλλοι σχολίασαν την έλλειψη σεβασμού προς το παιχνίδι και τους θεατές.

Χορηγούμενο

Το περιστατικό αυτό σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο παράξενα γεγονότα που έχουν σημειωθεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα… Υπενθυμίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button