ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Βόμβα»: Παντρεύεται κρυφά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά και η σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Χορηγούμενο

«Βόμβα» στην ελληνική showbiz : Παντρεύεται κρυφά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά και η σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Βόμβα»: Παντρεύεται κρυφά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;… Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν φαίνεται ότι προετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει. Η Βαλαβάνη, η οποία είχε κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, φαίνεται να έχει βρει ξανά την ευτυχία και την ισορροπία στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Αν και η Βαλαβάνη έχει επιλέξει να διατηρεί μια χαμηλών τόνων στάση για την προσωπική της ζωή, η πρόσφατη ανάρτησή της στα social media έχει προκαλέσει αναταραχή. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη μοιράστηκε ένα story από τις διακοπές τους σε μια παραλία της Κρήτης, κάτω από την πανσέληνο. Το στιγμιότυπο, το οποίο απαθανάτισε μια ρομαντική στιγμή των δυο τους, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη σοβαρότητα της σχέσης τους.

Χορηγούμενο

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αμέσως συζητήσεις και εικασίες, με τις φήμες περί γάμου να φουντώνουν. Στην εκπομπή «Summer’s Cool», που μεταδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου, οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι η σχέση της Βαλαβάνη με τον Μόργκαν δεν είναι απλά σοβαρή, αλλά φτάνει σε σημείο που οι δυο τους φαίνεται να έχουν ήδη προγραμματίσει το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με αποκάλυψη από δημοσιογράφο της εκπομπής, τα σχέδια για τον γάμο είναι ήδη δρομολογημένα και όλα δείχνουν έτοιμα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Δήλωση-«φωτιά» περί απιστίας: «Ακόμα δεν είδες τίποτα…»

Χορηγούμενο

Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές»

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, αν και η Βαλαβάνη και ο Μόργκαν έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική τους ζωή, φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με σοβαρότητα στη σχέση τους. Η προσεκτική τους στάση στα social media και η αποφυγή κοινών δημόσιων εμφανίσεων δείχνουν τη διάθεσή τους να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τις φήμες για την επίσημη δέσμευσή τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν συνεχίζουν να κρατούν τους θαυμαστές τους σε αγωνία, αλλά η πρόσφατη ανάρτηση της Βαλαβάνη είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι η σχέση τους προχωρά σε νέα, πιο σοβαρά στάδια. Η κοινή τους εμφάνιση κάτω από την πανσέληνο στην Κρήτη μοιάζει να είναι μόνο η αρχή για μια νέα φάση στην προσωπική τους ζωή, με τις φήμες για γάμο να κερδίζουν έδαφος.

Δείτε επίσης – «Βόμβα» από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο και την άγνωστη σχέση τους: «Το λέω για πρώτη φορά και το λέω δημόσια…»

Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής

«Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι τα έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά», είπε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης στον αέρα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button