EΛΛΑΔΑ

Κώστας Λεφάκης: Για ποιά ζώδια θα «βρέξει» χρήμα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο

Χορηγούμενο

Κώστας Λεφάκης: Για ποιά ζώδια θα «βρέξει» χρήμα; Αναλυτικά, οι αστρολογικές προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο

Κώστας Λεφάκης: Για ποιά ζώδια θα «βρέξει» χρήμα;… Ο έμπειρος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης αναλύει τα ζώδια για σήμερα, προσφέροντας μια εικόνα των τυχερών και άτυχων ζωδίων. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις του για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Τα ταλέντα σας ενδέχεται να τραβήξουν την προσοχή ενός σημαντικού ατόμου. Εξετάστε προσεκτικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να οριστικοποιήσετε στην εργασία σας.

Χορηγούμενο

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να χειριστείτε μια προσωπική υπόθεση και να είστε πιο προσεκτικοί με τις προθέσεις ενός φιλικού ατόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είστε ιδιαίτερα φιλικοί και χαλαροί. Εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις θα προκύψουν απρόσμενα από το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδέχεται να νιώσετε ξανά άγχη και ανησυχίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε μόνοι σας, αλλά αποφύγετε να βυθιστείτε σε αρνητικές σκέψεις.

Χορηγούμενο

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να ρυθμίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στις επόμενες μέρες, οι προτεραιότητές σας θα εστιαστούν σε πιο ουσιαστικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για πνευματικές δραστηριότητες. Εύκολα κερδίζετε την εκτίμηση και τη συμπάθεια των γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Το κλίμα στη ζωή σας βελτιώνεται αισθητά και νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και ταχύτητα στις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας μπορεί να σας προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία. Δείξτε προνοητικότητα και χειριστείτε την κατάσταση με αποφασιστικότητα.

Χορηγούμενο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα, θα νιώσετε πιο άνετοι και αποφασιστικοί στις υποθέσεις σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία είναι έντονη.

Σεξ και σχέσεις: Ποιά είναι τα ζώδια που «μπλέκονται» σε ερωτικά τρίγωνα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε ιδιαίτερα συγκροτημένοι και ισορροπημένοι. Αντιμετωπίστε δύσκολα ζητήματα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ευαίσθητοι σήμερα και ενδέχεται να επηρεαστείτε από ευχάριστες ανατροπές στη ζωή σας. Φιλικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν.

Χορηγούμενο

Ποιά είναι τα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα; Θα ζήλευε και ο Πινόκιο!

ΙΧΘΕΙΣ

Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Παρ’ όλα αυτά, οι προοπτικές είναι εξαιρετικά θετικές για εσάς.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button