ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος: Παιδί δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δελφίνι και κατέληξε στο νοσοκομείο

Το γιγάντιο ψάρι επιτέθηκε σε 18 άτομα προκειμένου να βρει ταίρι για να κάνει σεξ

Χορηγούμενο

Σοκ: Παιδί δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δελφίνι και κατέληξε στο νοσοκομείο! Το γιγάντιο ψάρι επιτέθηκε σε 18 άτομα προκειμένου να βρει ταίρι για να κάνει σεξ

Τρόμος: Παιδί δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δελφίνι και κατέληξε στο νοσοκομείο για ράμματα… Τρόμο και ανησυχία προκάλεσε σε λουόμενους ένα δελφίνι που επιτέθηκε σε 18 άτομα στην προσπάθειά του να βρει σύντροφο για αναπαραγωγή. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ένα παιδί δημοτικού, το οποίο χρειάστηκε τουλάχιστον 20 ράμματα για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Οι επιθέσεις συνέβησαν κοντά στην πόλη Mihama της Ιαπωνίας, και το ζώο που προκάλεσε τα επεισόδια φέρεται να είναι ένα ρινοδέλφινο. Μετά το περιστατικό, οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για τους επισκέπτες των κοντινών παραλιών, συνιστώντας προσοχή.

Χορηγούμενο

«Τα χαριτωμένα -κατά τα άλλα- θηλαστικά μπορούν να σας δαγκώσουν με τα κοφτερά τους δόντια και να σας προκαλέσουν αιμορραγία, αλλά μπορούν επίσης να σας σύρουν στη θάλασσα, κάτι που θα μπορούσε να είναι απειλητικό για τη ζωή», ανέφερε η ανακοίνωση των Αρχών.

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Νεαρή καλλονή δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δελφίνι! (Βίντεο)

Ο Tadamichi Morisaka, καθηγητής κητολογίας στο Πανεπιστήμιο Mie της Ιαπωνίας, εξήγησε ότι το δελφίνι μπορεί να επιτέθηκε σε ανθρώπους λόγω της δυσκολίας του να βρει ταίρι και πιθανώς εξαιτίας της απομόνωσής του από άλλες κοινότητες δελφινιών. Παρόλα αυτά, υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Χορηγούμενο

«Παίζουν δαγκώνοντας το ένα το άλλο. Δεν προσπαθούν να τραυματίσουν ανθρώπους, αλλά χρησιμοποιούν τον τρόπο επικοινωνίας των δελφινιών με τους ανθρώπους», είπε ο καθηγητής, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

«Τα ρινοδέλφινα είναι άκρως κοινωνικά ζώα και αυτή η κοινωνικότητα μπορεί να εκφραστεί με πολύ σωματικούς τρόπους», πρόσθεσε ο Δρ Σάιμον Άλεν, βιολόγος και κύριος ερευνητής στο ερευνητικό έργο του Shark Bay Dolphin.

«Ακριβώς όπως στους ανθρώπους και σε άλλα κοινωνικά ζώα, οι ορμονικές διακυμάνσεις, η σεξουαλική απογοήτευση ή η επιθυμία για κυριαρχία μπορεί να οδηγήσουν το δελφίνι να τραυματίσει τους ανθρώπους, με τους οποίους αλληλεπιδρά. Δεδομένου ότι είναι τόσο ισχυρά ζώα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό στους ανθρώπους», είπε στη συνέχεια.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button