ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ασύλληπτο δράμα για την Μαράια Κάρεϊ: Νεκρές η μητέρα και η αδελφή της

Με διαφορά λίγων ωρών έχασε τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Χορηγούμενο

Ασύλληπτο δράμα για την Μαράια Κάρεϊ: Νεκρές η μητέρα και η αδελφή της – Με διαφορά λίγων ωρών έχασε τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Ασύλληπτο δράμα για την Μαράια Κάρεϊ: Νεκρές η μητέρα και η αδελφή της… Με απέραντη λύπη και σοκ, η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ βιώνει ένα ανείπωτο διπλό πένθος, καθώς στις 25 Αυγούστου, το Σαββατοκύριακο, έχασε την ίδια ημέρα τη μητέρα της, Πατρίσια, και την αδελφή της, Άλισον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού People, η 87χρονη Πατρίσια και η 63χρονη Άλισον άφησαν την τελευταία τους πνοή σε μια δυσάρεστη συμπτωματική συγκυρία που έχει συγκλονίσει την καλλιτεχνική κοινότητα και τους θαυμαστές της.

Η Πατρίσια Κάρεϊ υπηρέτησε ως σημαντική προσωπικότητα στη ζωή της Μαράια, παρέχοντας υποστήριξη και αγάπη καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της κόρης της. Η Μαράια Κάρεϊ συχνά είχε αναφερθεί στη μητέρα της με τρυφερότητα, αποδίδοντας της αναγνώριση για την υποστήριξη και την πίστη της στον καλλιτεχνικό της δρόμο. Η Πατρίσια υπήρξε για τη Μαράια, μια ακλόνητη πηγή δύναμης και συναισθηματικής υποστήριξης, με τη σχέση τους να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες στη ζωή της τραγουδίστριας.

Χορηγούμενο

Η Άλισον Κάρεϊ, η αδελφή της Μαράια, είχε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή της τραγουδίστριας, παρά τις δυσκολίες που ενδέχεται να είχαν επηρεάσει τη σχέση τους σε διάφορες περιόδους. Η απώλεια της αδελφής της σε συνδυασμό με την απώλεια της μητέρας της, δημιουργεί ένα ανείπωτο πένθος για την καλλιτέχνιδα, με την οποία θα πρέπει να διαχειριστεί τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Χορηγούμενο

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», ανέφερε αρχικά στο People και στο TMZ.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε η Μαράια Κάρεϊ.

View this post on Instagram

Χορηγούμενο

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις αιτίες των θανάτων της Πατρίσιας και της Άλισον. Η οικογένεια και οι φίλοι της Μαράια Κάρεϊ διατηρούν μια ευγενική σιωπή γύρω από τα γεγονότα, σεβόμενοι την ιδιωτικότητα της τραγουδίστριας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο κόσμος της μουσικής και των θαυμαστών της εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη υποστήριξή του προς την Μαράια Κάρεϊ, αναγνωρίζοντας την τεράστια απώλεια που έχει υποστεί.

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Τι θα εμφανιστεί αν γράψετε Mariah Carey στην Google;

Η Μαράια Κάρεϊ, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στη σκηνή και τις συγκλονιστικές της ερμηνείες, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει μια πολύ προσωπική θλίψη, καθώς θρηνεί την απώλεια δύο αγαπημένων της προσώπων σε μια ανείπωτη χρονική σύμπτωση. Το τραγικό αυτό γεγονός σίγουρα θα αποτελέσει ένα δύσκολο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή και καριέρα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button