EΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Αυτοκτόνησε 17χρονος

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα σε ελαιώνα ενώ είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του

Χορηγούμενο

Τραγωδία στην Αχαΐα: Αυτοκτόνησε 17χρονος! Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα σε ελαιώνα ενώ είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του

Τραγωδία στην Αχαΐα: Αυτοκτόνησε 17χρονος… Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Απιδεώνα Αχαΐας η είδηση της αυτοκτονίας ενός 17χρονου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί απαγχονισμένος σε δέντρο μέσα σε ελαιώνα της περιοχής. Η τραγική ανακάλυψη έκανε τοπικό κλιμάκιο της αστυνομίας, το οποίο αμέσως ξεκίνησε προανάκριση για να διαλευκάνει τις συνθήκες του συμβάντος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.news, το νεαρό αγόρι είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του και ζούσε με συγγενικό του πρόσωπο. Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξε ένταση και διαφωνία μεταξύ του 17χρονου και του συγγενή του, γεγονός που φαίνεται να έχει επηρεάσει την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού. Η διαφωνία τους, όπως αναφέρεται, έγινε το περασμένο βράδυ, και φαίνεται ότι αποτέλεσε μία από τις παραμέτρους που ενδεχομένως οδήγησαν τον ανήλικο σε αυτή την ακραία πράξη.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Θρίλερ: Βρέθηκε νεκρός ο γιος Έλληνα εφοπλιστή – Αυτοκτονία ή σεξουαλικό ατύχημα;

Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη από το συμβάν, με πολλούς κατοίκους να εκφράζουν τη θλίψη τους για την τραγική κατάληξη της ζωής του νεαρού. Οι συγγενείς και φίλοι του 17χρονου, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγικότητα της κατάστασης και να κατανοήσουν τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση της αυτοκτονίας.

Η Αστυνομία Δυτικής Αχαΐας έχει αναλάβει την έρευνα για να κατανοήσει πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του νεαρού.

Χορηγούμενο

Το συμβάν αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη και προληπτική παρέμβαση για νέους που ενδέχεται να βρίσκονται σε κρίση. Στην περιοχή του Απιδεώνα Αχαΐας, αλλά και γενικότερα, είναι κρίσιμο να ενισχυθούν οι δομές υποστήριξης για να προλαμβάνονται τέτοιες τραγικές καταστάσεις και να προσφέρονται τα κατάλληλα μέσα και στήριξη σε άτομα που τα χρειάζονται.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button