ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Καθηγητής προσπαθεί να πνίξει 14χρονο μαθητή

Το πιο τρομακτικό είναι ότι μαθητές βιντεοσκοπούν τις σκηνές και γελάνε

Χορηγούμενο

Βίντεο σοκ: Καθηγητής προσπαθεί να πνίξει 14χρονο μαθητή μέσα στην τάξη! Το πιο τρομακτικό είναι ότι μαθητές βιντεοσκοπούν τις σκηνές και γελάνε!

Βίντεο σοκ: Καθηγητής προσπαθεί να πνίξει 14χρονο μαθητή… Σοκ έχει προκαλέσει στη Φλόριντα η σύλληψη δύο εκπαιδευτικών μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει έναν από αυτούς να επιτίθεται βίαια σε μαθητή. Ο καθηγητής φέρεται να προσπάθησε να πνίξει έναν 14χρονο μαθητή χρησιμοποιώντας χαρτί. Το περιστατικό, που συνέβη μέσα στην τάξη, καταγράφηκε από μαθητές με τα κινητά τους τηλέφωνα, όμως ο δάσκαλος απαίτησε από τους παρευρισκόμενους να διαγράψουν το υλικό πριν τους επιτρέψει να φύγουν.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ένας μαθητής κατόρθωσε να διατηρήσει το βίντεο, το οποίο στη συνέχεια ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή στην κοινότητα. Στο βίντεο, φαίνεται ο εκπαιδευτικός να επιτίθεται στο παιδί, το οποίο προσπαθεί μάταια να αντισταθεί. Η ένταση της βίας του περιστατικού σόκαρε όχι μόνο τους μαθητές, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι ζήτησαν άμεσες εξηγήσεις από το σχολείο.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Φρίκη: Καθηγητής ασέλγησε στη 12χρονη κόρη του φίλου του

Συνελήφθησαν δύο καθηγητές

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν γρήγορα και συνέλαβαν τόσο τον δράστη δάσκαλο όσο και έναν δεύτερο εκπαιδευτικό που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό, αλλά δεν παρενέβη για να το αποτρέψει. Ο δεύτερος εκπαιδευτικός κατηγορείται για αμέλεια και παράλειψη καθήκοντος, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού και δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το παιδί.

Η σύλληψη των εκπαιδευτικών έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινότητα, με τους γονείς να ζητούν αυστηρότερα μέτρα για την προστασία των μαθητών και την επιβολή ποινών σε όσους εκπαιδευτικούς καταφεύγουν σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. Παράλληλα, οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν υπήρξαν παρόμοια περιστατικά βίας στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν δικαστικές διαδικασίες.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις σοκαριστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στην τάξη με τον καθηγητή να προσπαθεί να πνίξει τον μαθητή του μέσα στην τάξη

Το συμβάν αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας στα σχολεία, τονίζοντας την ανάγκη για αυστηρούς ελέγχους στην συμπεριφορά των εκπαιδευτικών και την εφαρμογή πρωτοκόλλων για την πρόληψη βίαιων περιστατικών στο μέλλον.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button