ΔΗΜΟΦΙΛΗ

΄Βόμβα’ για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, οι μούντζες και ο δεύτερος γάμος

«Της είπα να συναντηθούμε από κοντά για να...»

Χορηγούμενο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας για το γάμο με τη δεύτερη σύζυγό του, έριξε τη δική του «βόμβα» για τον τρόπο γνωριμίας τους. Μάλιστα της είχε ζητήσει να συναντηθούν από κοντά για να συζητήσουν ένα θέμα που είχε προκύψει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να έχει σήμερα τρία παιδιά μαζί.

Χορηγούμενο

\Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μίλησε για τον τρόπο γνωριμίας του με την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη. Η ίδια όπως ανέφερε έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση και εκείνος είχε μιλήσει δύο φορές μαζί της, θέλοντας να κλείσει συνέντευξη με την γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης και τις αποκαλύψεις για το διαζύγιο του Νίκου Χατζηνικολάου με την πρώτη του σύζυγο, Έλενα Κατρίτση.

Η γνωριμία τους και ο κεραυνοβόλος έρωτας

«Και τις δύο φορές έφαγα πόρτα. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα. Και πραγματικά ήθελα να της πετάξω πάνω της τον καφέ», ανέφερε αρχικά.

Χορηγούμενο

Ο έρωτάς τους ωστόσο ήταν κεραυνοβόλος. Και η πρόταση γάμου ήρθε αιφνιδιαστικά και μέσα σε αυτοκίνητο, όπως αποκάλυψε ο πδημοσιογράφος στην εκπομπή του, «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο, σε φανάρι, που μόλις είχε ανάψει πράσινο. Γύρισα με τεράστια ηρεμία, ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω… Της έκανα πρόταση και τη φίλησα.

Χορηγούμενο

Εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε, γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα. Και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω!».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button