EΛΛΑΔΑ

Επικίνδυνες κόντρες στην παραλιακή: Τρεις συλλήψεις, αφαίρεση διπλωμάτων (βίντεο)

Ασυνείδητοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον κεντρικό δρόμο των νοτίων προαστίων σαν πίστες αγώνων

Χορηγούμενο

Στην παραλιακή, οι αυτοσχέδιοι αγώνες, οι υπερβολικές ταχύτητες και οι σούζες γίνονται σχεδόν καθημερινά. Καθώς ασυνείδητοι οδηγοί αντιμετωπίζουν τον κεντρικό δρόμο των νοτίων προαστίων σαν πίστες αγώνων και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κόντρες τους.

Ρεπορτάζ του Alpha αποκαλύπτει την κατάσταση που επικρατεί το βράδυ στην παραλιακή: οι άνθρωποι συμμετέχουν σε κόντρες, μηχανάκια κάνουν σούζες. Με τους κατοίκους να φοβούνται να βγουν στον κεντρικό

Χορηγούμενο

Παρά τα πολλά τροχαία ατυχήματα, κάποιοι φαίνεται να μην μαθαίνουν από τα λάθη τους. Στο βίντεο του Alpha παρουσιάζονται τρεις οδηγοί μεγάλων κυβισμών που, μόλις το φανάρι γίνει πράσινο, ξεκινούν τις κόντρες τους. Και εξαφανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα από την κάμερα.

Λίγο αργότερα, μηχανάκια κάνουν σούζες, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι φοβούνται να κυκλοφορήσουν τη νύχτα στην παραλιακή.

Η αστυνομία δεν περιορίζεται μόνο στη λήψη μέτρων κατά των παραβατών. Έχει αφαιρέσει διπλώματα οδήγησης τριών οδηγών που συμμετείχαν σε κόντρες και τους έχει υποχρεώσει να εκπαιδεύσει και να επανεξετάσει πριν μπορέσει να ξαναπάρει, λόγω υπέρβασης των ορίων του συστήματος πόντων.

Χορηγούμενο

Στους 2.654 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην Αττική, πέντε άτομα συνελήφθησαν για έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ διαπιστώθηκαν συνολικά 805 παραβάσεις, όπως 42 για μέθη, 34 για υπερβολική ταχύτητα, 25 για επικίνδυνους ελιγμούς και 13 για παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών.

Επιπλέον, τρεις άντρες οδηγοί συνελήφθησαν για επικίνδυνη οδήγηση. Καθώς εντοπίστηκαν να κάνουν επικίνδυνες κόντρες στη Λ. Βουλιαγμένης, από τη Βούλα έως τη Γλυφάδα. Στους οδηγούς επιβλήθηκαν πρόστιμο συνολικού ύψους 18.300 ευρώ. Αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων τους. Καθώς και οι άδειες οδήγησής τους. Εξαιτίας της υπέρβασης των πόντων του συστήματος ελέγχου συμπεριφοράς των οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.), οι άδειες που επαναχορηγήθηκαν μόνο μετά από εκπαίδευση και επανεξέταση.

Δείτε το βίντεο:


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button