ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 22χρονη μάνα σκότωσε και έθαψε το νεογέννητο μωρό της

Στο ίδιο σημείο στο χωράφι βρήκαν λείψανα και άλλου βρέφους

Χορηγούμενο

Φρίκη: 22χρονη μάνα σκότωσε και έθαψε το νεογέννητο μωρό της! Στο ίδιο σημείο στο χωράφι βρήκαν λείψανα και άλλου βρέφους…

Φρίκη: 22χρονη μάνα σκότωσε και έθαψε το νεογέννητο μωρό της… Μία συγκλονιστική υπόθεση έχει συγκλονίσει την Ιταλία, καθώς μία 22χρονη γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία και την ταφή του νεογέννητου παιδιού της σε χωράφι, κοντά στο σπίτι της. Η νεαρή, φοιτήτρια Νομικής στην Πάρμα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος, σύμφωνα με την εισαγγελία της Πάρμα.

Το πτώμα του πρώτου βρέφους εντοπίστηκε στις αρχές… Αυγούστου, ύστερα από έρευνες των καραμπινιέρων, και η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες αργότερα, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν λείψανα που φέρονται να ανήκουν σε ένα άλλο βρέφος στο ίδιο σημείο. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, εκτιμάται ότι το δεύτερο βρέφος ενταφιάστηκε στο χωράφι περίπου έναν χρόνο πριν.

Χορηγούμενο

Σοκ: Πατέρας πυροβόλησε το έξι μηνών βρέφος του!

Η 22χρονη, που έχει παραδεχτεί την ευθύνη μόνο για την πρώτη δολοφονία, φέρεται να γέννησε μόνη της, χωρίς τη βοήθεια γιατρών ή νοσοκόμων. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, κανείς από το περιβάλλον της δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, ενώ ο αρραβωνιαστικός της, συνομήλικός της, φέρεται να αγνοούσε πλήρως την κατάσταση και δεν έχει κατηγορηθεί.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναταραχή στην τοπική κοινωνία, ενώ οι έρευνες για την ταυτότητα του δεύτερου βρέφους συνεχίζονται. Οι αρχές προγραμματίζουν τη διεξαγωγή τεστ… DNA για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του δεύτερου παιδιού και να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.

Χορηγούμενο

Σοκ στην Ημαθία: Η μάνα που σκότωσε το μωρό της ήταν μαθήτρια της τάξης που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003! (Φωτο και βίντεο)

Η τραγική αυτή ιστορία έχει ανοίξει συζητήσεις στην Ιταλία για την ψυχική υγεία και την κοινωνική απομόνωση… Ενώ αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες καθώς οι αρχές ολοκληρώνουν την έρευνά τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button