ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός: Ο Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή

«Έχει εμμονή μαζί του» υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Χορηγούμενο

Χαμός: Ο Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή! «Έχει εμμονή μαζί του» υποστηρίζει ο δικηγόρος του…

Χαμός: Ο Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή… Μια νέα δικαστική διαμάχη έχει έρθει στο προσκήνιο, καθώς ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της συναδέλφου του Παναγιώτας Βλαντή. Η κίνηση αυτή προήλθε από τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού, οι οποίες αφορούσαν τον ίδιο.

Η Παναγιώτα Βλαντή, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη κάνοντας σοβαρές καταγγελίες. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι ο Κιμούλης «κακοποιούσε λεκτικά και βασάνιζε ηθοποιούς». Οι δηλώσεις αυτές, όπως φαίνεται, προκάλεσαν την αντίδραση του Κιμούλη, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει νομική δράση κατά της συναδέλφου του.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – «Βόμβα» από τη Δώρα Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη: «Το είδα με τα μάτια μου…»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του;

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/9) στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση. Όπως τόνισε, η μήνυση κατατέθηκε όχι μόνο για την προστασία της φήμης του Κιμούλη, αλλά και επειδή η συμπεριφορά της Παναγιώτας Βλαντή έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ο Καπερνάρος υποστήριξε ότι «η κυρία Βλαντή έχει εμμονή μαζί του» και ότι οι κατηγορίες της είναι εντελώς ανακριβείς και αβάσιμες.

«Η μήνυση έχει κατατεθεί από το Νοέμβριο του… 2023, πριν κάποιες μέρες ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα εκδικαστεί σε ένα χρόνο, το… Νοέμβριο του 2025.», δήλωσε ο συνήγορος του ηθοποιού.

Χορηγούμενο

«Δεν υπάρχει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού, εμείς είμαστε ανοιχτοί. Θα μπορούσε να το κάνει. Ο κύριος Κιμούλης είναι θετικός, θα αποδεχόταν την συγγνώμη από την αντίθετη πλευρά.», συμπλήρωσε ο κύριος Καπερνάρος.

«Συνέχισε να προτρέπει τον κόσμο να μην παρακολουθεί τις παραστάσεις του. Το έκανε εμμονικά, στόχευε σε κάποιους προσωπικούς σκοπούς.», ανέφερε καταλήγοντας ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η λύση στα δικαστήρια

Η δικαστική διαμάχη αναμένεται να έχει σημαντικές συνέπειες για τη δημόσια εικόνα των δύο ηθοποιών, καθώς οι καταγγελίες και οι αντιδράσεις τους έχουν προκαλέσει έντονη αίσθηση στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Γιώργος Κιμούλης, με μακρά πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, έχει απολαύσει ευρεία αναγνώριση και σεβασμό, και φαίνεται πως θεωρεί απαραίτητο να υπερασπιστεί τη φήμη του μέσω νομικών ενεργειών.

Από την πλευρά της, η Παναγιώτα Βλαντή δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τη μήνυση και τις σχετικές κατηγορίες. Η εξέλιξη της υπόθεσης θα παρακολουθηθεί με ενδιαφέρον από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό… Καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ηθοποιών έχει τραβήξει την προσοχή τόσο του καλλιτεχνικού κόσμου όσο και του κοινού.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Αγνώριστη η Παναγιώτα Βλαντή – Δείτε πως έγινε η ηθοποιός! (Φωτο)

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί μέσα από τη δικαστική διαδικασία… Με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να προετοιμάζουν τα επιχειρήματά τους και να αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button