ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Πατούλης: Το τελειωτικό «χτύπημα» στην Μαρίνα Σταυράκη και η «ηρωίδα» μητέρα του

Τι ετοιμάζει ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής;

Χορηγούμενο

Γιώργος Πατούλης: Το τελειωτικό «χτύπημα» στην Μαρίνα Σταυράκη και η «ηρωίδα» μητέρα του… Τι ετοιμάζει ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής;

Γιώργος Πατούλης: Το τελειωτικό «χτύπημα» στην Μαρίνα Σταυράκη και η «ηρωίδα» μητέρα του… Ο Γιώργος Πατούλης πρόκειται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου. Σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι.

Παντρεύεται ο Γιώργος Πατούλης: Ο θρησκευτικός γάμος και τα νεύρα της Μαρίνας

Χορηγούμενο

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του αναμένουν με χαρά την άφιξη του παιδιού τους σε λίγους μήνες, ενώ σχεδιάζουν να παντρευτούν σύντομα. Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού έγινε μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για κοριτσάκι και πως θα πάρει το όνομα της μητέρας του Πατούλη, Πόπης, προς τιμήν της, καθώς ο Γιώργος Πατούλης είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Ο Γιώργος Πατούλης με την πολυαγαπημένη του μητέρα

Η Φαίη Σκορδά σημείωσε επίσης ότι η Νάνσυ Κοίλου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που γεμίζει το ζευγάρι προσμονή για τη νέα αυτή φάση στη ζωή τους. «Το ζευγάρι θα παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει θρησκευτικός και πριν γεννήσει η Κοίλου. Το μωρό είναι κορίτσι. Και το όνομα που θα πάρει είναι Πόπη, δηλαδή της μητέρας του πρώην περιφερειάρχη Αττικής».

Οι ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας ήδη κατακλύζουν το ζευγάρι, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η ημέρα που θα υποδεχθούν το μωρό τους και θα επισφραγίσουν την ευτυχία τους με τον γάμο.

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τη Μαρίνα Πατούλη: Γιατί άλλαξε ξαφνικά επώνυμο;

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την «ηρωίδα» μητέρα του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Σε παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη για τη μητέρα του, είχε επισημάνει ότι… «Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει.

Mε την μητέρα του Πόπη Κατελάνου και τον αδερφό του Γιάννη μικροί, έξω από το κατάστημα της μητέρας του με τα είδη γάμου

Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών.

Η μητέρα και ο πατέρας του Γιώργου Πατούλη

Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε».

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button