ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστος Μάστορας: Απίστευτη επίθεση από θαυμάστρια στη σκηνή

Τον άρπαξε και τον φίλησε στην πλάτη ενώ τραγουδούσε

Χορηγούμενο

Χρήστος Μάστορας: Απίστευτη επίθεση από θαυμάστρια στη σκηνή! Τον άρπαξε και τον φίλησε στην πλάτη ενώ τραγουδούσε…

Χρήστος Μάστορας: Απίστευτη επίθεση από θαυμάστρια στη σκηνή… Σε μια απροσδόκητη εξέλιξη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης, ο Χρήστος Μάστορας δέχθηκε μια εντελώς αναπάντεχη επίθεση από μια θαυμάστρια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του κομματιού «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι». Το περιστατικό, που διαδραματίστηκε στην σκηνή, προσέφερε μια εντελώς διαφορετική αίσθηση από την αναμενόμενη ατμόσφαιρα της συναυλίας.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ένα κορίτσι κατάφερε να παραβιάσει τα μέτρα ασφαλείας και να ανέβει στη σκηνή, ενώ ο Χρήστος Μάστορας βρισκόταν στη μέση της ερμηνείας του. Με ενθουσιασμό που μάλλον ξεπέρασε τα όριά του, η θαυμάστρια αγκάλιασε σφιχτά τον frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και τον φίλησε στην πλάτη, προκαλώντας μια κάποια αναστάτωση στην παράσταση.

Χορηγούμενο

Η άμεση αντίδραση του προσωπικού ασφαλείας ήταν να απομακρύνει τη θαυμάστρια από τον καλλιτέχνη, προτού η κατάσταση εξελιχθεί περαιτέρω. Παρά την απρόσμενη διακοπή, ο Χρήστος Μάστορας αντέδρασε με ψυχραιμία και χιούμορ. Αφού η θαυμάστρια απομακρύνθηκε, ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στο κοινό με την χαρακτηριστική του ατάκα: «Σπονδυλική στήλη, φιλάκια». Στη συνέχεια, συνέχισε την παράσταση όπως ήταν προγραμματισμένο… Χωρίς μάλιστα να αφήσει το περιστατικό να επηρεάσει τη διάθεσή του ή τη ροή του προγράμματός του.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε ο ερμηνευτής ενώ τραγουδούσε στη σκηνή

@xeniakyriakou

#mastoras #pattixeioamfitheatro

Χορηγούμενο

♬ original sound – Xenia 🌓

Το γεγονός, αν και αρχικά δημιούργησε μια αναστάτωση, απέδειξε τη γρήγορη αντίδραση και επαγγελματισμό του… Χρήστου Μάστορα, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει την ατμόσφαιρα της συναυλίας ζωντανή και ευχάριστη. Οι θεατές, παρά το απρόσμενο συμβάν, συνέχισαν να απολαμβάνουν την παράσταση… Ενισχύοντας την εντυπωσιακή ικανότητα του καλλιτέχνη να διαχειρίζεται απρόβλεπτες καταστάσεις.

Χαμός: Ο Χρηστος Μάστορας «αρπάχτηκε» με γνωστό ποδοσφαιριστή για την καλλονή σύντροφό του!

Το βίντεο του περιστατικού κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πολλοί χρήστες εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς τον καλλιτέχνη, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν για τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων. Το περιστατικό αυτό δεν επηρεάζει μόνο την εικόνα της εκδήλωσης, αλλά και τις συζητήσεις γύρω από την ασφάλεια των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια των συναυλιών.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button