ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανθιά καλλονή «χτύπησε» τατουάζ και το μετάνιωσε πικρά

Τι σημαίνει αυτό που έγραψε σε απόκρυφο σημείο;

Χορηγούμενο

Ξανθιά καλλονή «χτύπησε» τατουάζ και το μετάνιωσε πικρά! Τι σημαίνει αυτό που έγραψε σε απόκρυφο σημείο;

Ξανθιά καλλονή «χτύπησε» τατουάζ και το μετάνιωσε πικρά… Μια γυναίκα που έκανε ένα τατουάζ κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα νησιά Φίτζι βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ανακάλυψε το νόημά του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Amy Dickinson, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της με περισσότερους από 95.000 followers στο TikTok, ζήτησε βοήθεια για το νέο της τατουάζ, που είχε κάνει στα Φίτζι χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς σήμαινε.

Χορηγούμενο

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι οι ντόπιοι στα Φίτζι θα μπορούσαν να μου κάνουν κάτι τέτοιο. Τώρα έχω ένα τατουάζ και δεν έχω ιδέα τι γράφει. Μπορεί κάποιος να μου πει, παρακαλώ;» είπε η Amy σε βίντεο, ενώ έδειχνε με δάκρυα στα μάτια το τατουάζ της, λέγοντας: «Αυτό είναι. Τι σημαίνει;»

Το τατουάζ που είχε κάνει στον μηρό της έγραφε «Matanivola Levu», και ευτυχώς ήταν τοποθετημένο σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα. Απολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν ένα αυθόρμητο και «ανόητο» λάθος, καθώς έκανε τατουάζ σε μια γλώσσα που δεν κατανοούσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τατουάζ που «χτύπησε» και το «φυσάει και δεν κρυώνει»

@amzdicko

Χορηγούμενο

Replying to @SSChand1291 CAN SOMEONE PLEASE TELL ME WHAT THIS ACTUALLY MEANS??? #fijian #tattoo #whatdoesthismean #translation

♬ original sound – Amy Dickinson | Life & Comedy

Με τη βοήθεια των followers της, κατάφερε να βρει τη σημασία του τατουάζ. Κάποιος αποκάλυψε ότι στη γλώσσα των Φίτζι, η φράση σήμαινε «κεφαλαίο γράμμα». Άλλοι χρήστες το βρήκαν χιουμοριστικό, σχολιάζοντας πως το τατουάζ έγραφε «κεφαλαία γράμματα», ενώ η γραφή ήταν με πεζούς χαρακτήρες.

Παρόλο που αρχικά ένιωθε απογοητευμένη, μερικοί χρήστες εξήγησαν ότι υπάρχει μια διαφορετική ερμηνεία για το «Matanivola Levu», καθώς μπορεί να σημαίνει «Μεγάλο Βιβλίο», κάτι που υποδηλώνει ότι κάποιος έχει πολλές ιστορίες και εμπειρίες να μοιραστεί. Αυτή η εξήγηση την καθησύχασε, καθώς το νόημα ήταν πιο θετικό.

Χορηγούμενο

Έρευνα σοκ: Τι προκαλούν στον οργανισμό τα τατουάζ και η αφαίρεσή τους;

Αν και κάποιοι αμφισβήτησαν αν το τατουάζ ήταν αληθινό, η… Amy επιβεβαίωσε με ένα δεύτερο βίντεο ότι ήταν πραγματικό και ότι είναι δεμένη με αυτό για πάντα. Στο βίντεο, έδειξε το τατουάζ της μπροστά από έναν καθρέφτη, αποδεικνύοντας ότι είναι αληθινό.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button