ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ: Τραγουδιστής χόρευε δίπλα σε νεκρούς σε ζωντανή σύνδεση

Οι εικόνες που προκάλεσαν σάλο σε διεθνές επίπεδο

Χορηγούμενο

Σοκ: Τραγουδιστής χόρευε δίπλα σε νεκρούς σε ζωντανή σύνδεση! Οι εικόνες που προκάλεσαν σάλο σε διεθνές επίπεδο…

Σοκ: Τραγουδιστής χόρευε δίπλα σε νεκρούς σε ζωντανή σύνδεση… Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής MC Levinho βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών αντιδράσεων ύστερα από ένα περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης. Ο καλλιτέχνης διέκοψε ζωντανό ρεπορτάζ της ρεπόρτερ του καναλιού Globo, η οποία μετέδιδε μια τραγική είδηση ​​για το θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα στη Σέρα ντε Αράρες, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ενώ η ρεπόρτερ βρισκόταν στο σημείο και ενημέρωνε το κοινό για το σοβαρό συμβάν, ο MC Levinho εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά από την κάμερα και άρχισε να χορεύει, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η πράξη αυτή προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το ζωντανό ρεπορτάζ.

Χορηγούμενο

Οι κριτικές που ακολούθησαν ήταν εξαιρετικά σφοδρές, με πολλούς να χαρακτηρίζουν την πράξη του καλλιτέχνη ως άναρχο και ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η δημόσια κατακραυγή ήταν έντονη, καθώς θεωρήθηκε ότι ο MC Levinho επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών.

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA

Χορηγούμενο

Λίγες ώρες αργότερα, ο MC Levinho προσπάθησε να απολογηθεί μέσω του λογαριασμού του στο… Instagram, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καταλάβει πως επρόκειτο για θανατηφόρο δυστυχία. Υποστήριξε ότι νόμιζε πως υπήρχε απλώς κυκλοφοριακή συμφόρηση και ότι η κίνησή του δεν ήταν σκόπιμη ή λανθασμένη. Ωστόσο, η απολογία του δεν φάνηκε να πείθει πολλούς, με αρκετούς να θεωρούν πως η έλλειψη ευαισθησίας του ήταν προφανής.

Δείτε επίσης – Σάλος: Ουκρανές καλλονές χορεύουν προκλητικά πάνω σε τάφους νεκρών στρατιωτών! (Βίντεο)

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο φως τη σημασία της ευθύνης που πρέπει να δείχνει δημόσια πρόσωπα σε καταστάσεις κρίσης, ιδιαίτερα όταν η ζωή και η απώλεια ανθρώπων βρίσκονται στο επίκεντρο. Επίσης οι πράξεις τους μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο το κοινό αντιλαμβάνεται την κοινωνική του συνείδηση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button