ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δανάη Μπάρκα: Απίστευτο «πέσιμο» από παντρεμένο τραγουδιστή

Το σκηνικό που οδήγησε σε εσπευσμένες διαφημίσεις

Χορηγούμενο

Δανάη Μπάρκα: Απίστευτο «πέσιμο» από παντρεμένο τραγουδιστή! Το σκηνικό που οδήγησε σε εσπευσμένες διαφημίσεις…

Δανάη Μπάρκα: Απίστευτο «πέσιμο» από παντρεμένο τραγουδιστή… Ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης δημιούργησε μια διασκεδαστική και αναπάντεχη στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα να βρίσκεται στο επίκεντρο της φάρσας του. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στούντιο της εκπομπής την ώρα που η παρουσιάστρια μιλούσε με ιδιαίτερη εκτίμηση για εκείνον, χωρίς να γνωρίζει ότι βρισκόταν ακριβώς πίσω της.

Η Δανάη Μπάρκα, αναφερόμενη στον Κώστα Μαρτάκη, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της, τον πόσο όμορφος είναι και εκφράζει την αγάπη της για τον τραγουδιστή. «Τον θεωρώ κούκλο. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον αγαπάμε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ το κοινό και οι συνεργάτες της εκπομπής παρακολουθούσαν με ενθουσιασμό την εξέλιξη της σκηνής.

Χορηγούμενο

Το σκηνικό που οδήγησε σε εσπευσμένες διαφημίσεις

Αυτό που η Δανάη Μπάρκα δεν ήξερε ήταν ότι ο Κώστας Μαρτάκης βρισκόταν ήδη στο στούντιο, ακριβώς πίσω της. Χωρίς να αντιληφθεί, ο τραγουδιστής έκανε την εμφάνιση του πίσω της με χιουμοριστική διάθεση, ενώ οι παρευρισκόμενοι γνώριζαν τι συνέβαινε και ανυπομονούσαν για την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Κώστας Μαρτάκης και Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα: Η απίστευτη προίκα και οι χλιδάτες σουίτες (φωτο)

Την ώρα εκείνη, ο Κώστας Μαρτάκης την αγκάλιασε και τη φίλησε λέγοντάς της: «Θέλετε και φάρσες;».

Χορηγούμενο

«Συνεχίζουμε και ταιριάζουμε, από την πρώτη χρονιά το λέμε», είπε η παρουσιάστρια, με τον τραγουδιστή να τη ρωτάει αν είναι σε σχέση κι εκείνη να ζητά διαφημιστικό διάλειμμα.

Το αυθόρμητο γέλιο και η θερμή υποδοχή της επιβεβαίωσαν τον φιλικό δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στους δύο.

Η φάρσα του Κώστα Μαρτάκη όχι μόνο προσέφερε στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά ανέδειξε και τη χημεία μεταξύ του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας. Τέτοιες αυθόρμητες στιγμές είναι αυτές που συχνά κάνουν μια ζωντανή εκπομπή πιο ανθρώπινη και πιο διασκεδαστική για τους τηλεθεατές.

Κώστας Μαρτάκης: Οι δύο μπαμπάδες και η απίστευτη βίλα με πισίνα στον Διόνυσο (φωτο)

Χορηγούμενο

Το γεγονός αυτό προκάλεσε θετικά σχόλια στα media, με πολλούς να επαινούν την αίσθηση χιούμορ του Κώστα Μαρτάκη και την αυθεντική αντίδραση της κοινωνικής δικτύωσης Δανάης Μπάρκα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button