ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάλος: Η Άντζελα Δημητρίου με «καυτό» μπικίνι (φωτο)

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν «θύελλα» και «έριξαν» το διαδίκτυο

Χορηγούμενο

Σάλος: Η Άντζελα Δημητρίου με «καυτό» μπικίνι… Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν «θύελλα» και «έριξαν» το διαδίκτυο!

Σάλος: Η Άντζελα Δημητρίου με «καυτό» μπικίνι… Η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε την Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές τον Αύγουστο, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο όμορφο νησί. Η διάσημη τραγουδίστρια, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, φαίνεται πως ανέκτησε τις δυνάμεις της και πέρασε όμορφες και χαλαρές στιγμές στη φύση.

Ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα βαρύς για τη Δημητρίου, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, ενώ είχε και μια ένταση στη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Παρ’ όλα αυτά, η τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε την ηρεμία και τις ισορροπίες της στην Αντίπαρο, έναν αγαπημένο προορισμό πολλών Ελλήνων και ξένων τουριστών, γνωστό για την ήσυχη και φιλόξενη ατμόσφαιρα και τις πανέμορφες παραλίες του.

Χορηγούμενο

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι βρέθηκε στο νησί, μοιράζοντας μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Σε δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Άντζελα Δημητρίου ποζάρει στην παραλία, φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι και ψάθινο καπέλο. Με το χαμόγελό της να δηλώνει την καλή της διάθεση, η τραγουδίστρια φάνηκε να απολαμβάνει την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της Αντιπάρου.

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ποιοί μπήκαν ανάμεσά τους και τις «διέλυσαν»;

«Αυτόν τον ήλιο κι αυτά τα καταγάλανα νερά δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού! Αυτή είναι η υπέροχη Ελλάδα μας! Σας αγαπώ πολύ!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στην ανάρτησή της.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Η δημοσίευσή της συγκέντρωσε αμέσως πολλά σχόλια από θαυμαστές, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους που τη βλέπουν να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Αντίπαρος, άλλωστε, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για να ξεφύγει κανείς από το άγχος και να περάσει όμορφες στιγμές κοντά στη φύση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button