ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν 3 ανήλικα κορίτσια

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χορηγούμενο

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν 3 ανήλικα κορίτσια από δομή φιλοξενίας! Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν 3 ανήλικα κορίτσια… Το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει την εξαφάνιση τριών ανηλίκων κοριτσιών από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, κατά τις μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν οι Κατερίνα Π., 15 ετών, Ελευθερία Σ., 14 ετών, και Καλλιόπη Σ., 17 ετών. Υπάρχουν πληροφορίες που υποδεικνύουν ότι η Κατερίνα και η Ελευθερία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 και άμεσα δημοσιοποίησε τα στοιχεία των κοριτσιών, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλειά τους και πιθανούς κινδύνους για τη ζωή τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 27/09/2024, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Κατερίνα Π., 15 ετών, η Ελευθερία Σ., 14 ετών και η Καλλιόπη Σ., 17 ετών. Για τις ανήλικες Κατερίνα και Ελευθερία, υπάρχουν πληροφορίες πως βρίσκονται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα,28/09/2024, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Χορηγούμενο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη αθλητική φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Ελευθερία έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, ροζ κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Καλλιόπη έχει κοντά ροζ μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Χορηγούμενο

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button